Šport > Nogomet
664 ogledov

Čustvena izpoved o odhodu iz Barcelone: "Dneve sem prejokal"

luis suarez Epa
Urugvajski nogometni zvezdnik se je prvič po odhodu iz Barcelone odprl za medije.

Novi napadalec Atletico Madrida Luis Suarez, ki je Rojiblancose okrepil po letošnjem prestopu iz Barcelone, je prvič spregovoril o težkih trenutkih, ki jih je preživel, ko se mu je Blaugrana odpovedala.

Urugvajec je bil namreč ena izmed žrtev rezov v ekipi novega trenerja Ronalda Koemana, ki mu je nemudoma dal do znanja, da nanj ne računa. Takšno ravnanje, potem ko je toliko dal klubu, je Urugvajca naravnost zlomilo, tako da je naslednje dni prejokal.

Luis Suarez | Avtor: Profimedia Profimedia

"To, čez kar sem se moral prebiti, je bilo zelo težko. Bilo je mnogo mešanih občutkov," je za svojo domačo televizijo AUF spregovoril Suarez ter nadaljeval: "Ne vem, če sem bil bolj žalosten, ker zapuščam mesto, ali zaradi svoje družin, mojih otrok. Povedal sem jim, da se morajo zavedati, kakšen privilegij smo imeli, da smo sploh lahko bili v istem mestu kar šest let, kar ni lahko v klubu, kot je Barcelona."

Suarez je nato sprejel ponudbo Atletico Madrida, saj je bila to v tistem trenutku najlažja odločitev, ki je pomenila, da lahko z družino ostane v Španiji: "Kar nenadoma se je pojavila ponudba Atletica, tako da sem sicer moral zamenjati mesto, toda življenje v Španiji je vsepovsod podobno."

"Ko so me v Barceloni obvestili, da mi iščejo nov klub, sem to zelo težko sprejel zaradi načina, kako so se stvari odvile. Morate namreč sprejeti, da se nek cikel vedno zaključi... Sam sem tako dneve prejokal zaradi situacije, skozi katero sem se moral prebiti, po vsem kar sem doživel v Barceloni, zaradi tega, ker sem tam užival, zaradi tega, kako so me tretirali kot nogometaša, zaradi tega, kako so me imeli radi ter zaradi tega, ker mi je klub priredil številne nepozabne trenutke v moji karieri. Od debija za Barcelono dalje me nanjo vežejo samo lepi spomini," je čustveno zaključil Suarez.

Komentarjev 2
  • yatibo6112 03:55 11.oktober 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. ....... www.maxincome.monster

  • McClain 23:40 10.oktober 2020.

    Ja, bolj bi sedel v Barcelono kot v Atletico.

Sorodne novice