Šport > Nogomet
12110 ogledov

Trojica zamudila na trening, Koeman znorel

Ronald Koeman Profimedia
Pod Nizozemcem se trenira pol ure dlje.

Ronald Koeman še ni dobro sedel na klop Barcelone, ko se že srečuje s težavami z disciplino. Po pisanju Cuatra so bili Nizozemec in njegovi pomočniki besni, saj je ker trojica nogometašev zamudila na trening. 'Zmagovalec' med zamudniki je bil Nelson Semedo, ki si je privoščil 19 minut izostanka, sledil mu je Ousmane Dembele z 11 minutami zamude, Arturo Vidal pa je izpustil sedem minut. 

Trojico naj bi čakala denarna kazen, še najmanj presenetljivo se je na seznamu znašel Dembele, ki je nekoč že zamudil na trening, ker je celotno noč preživel pri igranju računalniških igric.

Koeman je sicer po prihodu uvedel stroge treninge, saj je ocenil, da ekipa ni fizično dovolj dobro pripravljena. Španski mediji, predvsem Marca, so mu nadeli kar podčastniški čin - vodnik. Vsak trening je intenziven, z veliko teka, nogometaši Barcelone pa se morajo tudi mučiti pol ure dlje kot so se pod taktirkama Ernesta Valverdeja in Quiqueja Setiéna. Slednja sta prakticirala enourni trening, zdaj se morajo Lionel Messi in kolegi potiti 90 minut.

Nizozemec je uvedel tudi nove disciplinske ukrepe. Nogometaši Barcelone se morajo v klubskih objektih pojaviti uro pred začetkom treninga, da bi se nanj primerno pripravili. 

Komentarjev 2
  • pesot27074 18:22 13.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com

  • Avatar Leon
    Leon 10:26 13.september 2020.

    Premalo je 100 milijonov in več za vsakega ? Denar naj vrnejo in gredo v tri krasne ......

Sorodne novice