Šport > Nogomet
20 ogledov

Devet mesecev brez rumenega kartona

Cristiano Ronaldo EPA
Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo v zadnjem letu ne navdušuje samo z nogometno igro, ampak se je močno popravilo tudi njegovo vedenje na zelenici. V klubu so podali preprosto razlago: ''Odrasel je.''

Ronaldo Barcelona Real Madrid El Clasico Liga BBVA Španija liga prvenstvo | Avtor: EPA EPA
Cristiano Ronaldo je postal priden. Vedenje Portugalca je v zadnjih mesecih pravo nasprotje tistega, česar smo bili vajeni v preteklih letih. V Realu so prepričani, da je Cristiano ''odrasel''.
Ronaldo se na igrišču nič več ne poslužuje neprimernega gestikuliranja v smeri nasprotnikov ali soigralcev, prav tako pa se ne prereka s sodniki, s čimer si je v preteklosti večkrat prislužil prezgoden sprehod v slačilnico. Danes se na naslovnicah pojavlja zaradi nogometa, prvi zvezdnik madridskega Reala pa že celo večnost ni prejel rumenega kartona.

Devet mesecev, 35 zaporednih tekem

Ronaldo rumenega kartona ni prejel že devet mesecev, oziroma 35 zaporednh tekem Real Madrida. Zadnjič si je rumeni karton prislužil 28. januarja, ko je Real na Bernabéu gostil Zaragozo. Portugalčev veliki preporod se je zgodil po tekmi z Barcelono, kjer mu je manjši del madridskih navijačev namenil nekaj žvižgov. Real je tekmo izgubil z 1:3, navijači pa so bili najbolj nezadovoljni z igro Ronalda. Eden izmed njegovih zaupnikov naj bi mu takrat svetoval: ''Spremeniti moraš vedenje na zelenici. Samo tako lahko pridobiš navijače.'' Ronaldo je očitno razumel sporočilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.