Šport > Nogomet
23 ogledov

Ronaldo prepričan v zmago na Camp Nou

Ronaldo Real Madrid Deportivo Liga BBVA Španija liga prvenstvo EPA
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo, ki je na tekmi proti Deportivu dosegel hat-trick, je prepričan, da bo Real Madrid v prvem ligaškem El Clasicu premagal Barcelono. ''Verjamemo v zmago na Camp Nou,'' je zatrdil Ronaldo.

Real kljub prepričljivi zmagi nad Depotrivom v točkovanju španskega prvenstva za Barcelono še vedno zaostaja debelih osem točk. Katalonci so v zadnjih trenutkih tekme premagali Sevillo in se tako v prvi ligaški El Clasico podajajo s popolnim izkupičkom šestih zaporednih zmag. ''Ok, zavedamo se, da nas čaka težka tekma z Barcelono. Igramo v gosteh in moramo igrati zbrano. Verjamemo, da lahko zmagamo in da bomo zmagali,'' je povedal Ronaldo in dodal: ''Imamo kvaliteto, da zmagamo na Camp Nou. Bomo videli, kako bo.''
Portugalec ni bil preveč zadovoljen z začetkom srečanja proti Deportivu, kjer se je Real v 16. minuti znašel v zaostanku. ''Po resnici povedano smo začeli počasi, po njihovem zadetku pa smo se vrnili. Vedeli smo, da se lahko vrnemo. Ekipa je v redu. Zavedamo se, da si ne smemo več privoščiti spodrsljaja in izgubiti še več točk,'' je povedal 27-letnik, ki podpira igralske rošade Joseja Mourinha. ''To so odločitve trenerja. Mislim, da je prav, saj je sezona dolga. Vsi igralci so zvezdniki in lahko se prilagodim na igro z vsakim od njih. Goli so pomembni, a glavno je, da delaš za ekipo. Goli in asistence, to poskušam storiti v vsaki tekmi,'' je zaključil Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.