Šport > Nogomet
139 ogledov

Disciplinski epilog razburljivega vikenda

Green Dragons
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je imel delo tudi po 15. krogu Prve lige TS.

Med tistimi, ki bodo znova polnili proračun nacionalne federacije, so bili tudi aktualni državni in pokalni prvaki iz Ljubljane. Vodstvo Olimpije bo plačalo globo v višini 2300 evrov zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev. Olimpija se je v nedeljo v Stožicah z Domžalami razšla z remijem (4:4), na tekmi, na kateri je bilo možno spremljati kar osem zadetkov. Navijači domače ekipe so bili znova med aktivnimi udeleženci tekme, ko so s tribun na igrišče, v smeri sodnika, metali predmete in žaljivo skandirali.

damir skomina Afera Šport Olimpija in Domžale obračunali na spletu, Skomina na udaru

Plačalo bo tudi vodstvo moštva iz Krškega, ki je prikovano na dno prvenstvene lestvice, potem ko je v gosteh v Kranju izgubilo s 3:4. Ker so se vodilni krškega kluba opravičili s pisno izjavo, kazen ni tako finančno obremenjujoča. Zaradi nešportnega vedenja več igralcev, gostujočim so podelili pet rumenih kartonov, bo Krško plačalo 300 evrov globe, zaradi nešportnega vedenja navijačev, ki so žaljivo skandirali, pa 250 evrov.

Damir Skomina Po derbiju Šport Spet v ospredju sodniške odločitve

Na vrhu lestvice je Maribor s 33 točkami, sledi mu Olimpija z 29 točkami. V soboto bo Mura gostila Gorico, Maribor pa Triglav. V nedeljo bodo na sporedu še obračuni Domžale - Celje, Rudar - Olimpija in Krško - Aluminij. Danes pa bosta Domžale in Gorica odigrala zaostalo tekmo 14. kola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.