Šport > Nogomet
5620 ogledov

Olimpija in Domžale obračunali na spletu, Skomina na udaru

damir skomina Epa
Tekmo slovenskega nogometnega prvenstva v Stožicah so znova zaznamovale sporne sodniške odločitve.

Tekma 15. kroga Prve Lige TS med Olimpijo in Domžalami v Stožicah je postregla s kar osmimi  zadetki in zelo sporno odločitvijo glavnega sodnika Damirja Skomine, ki je po posvetovanju s pomočnikom priznal zadetek Asmirja Suljića, s katerim so domači povedli v 15. minuti srečanja.

damir skomina | Avtor: Epa Epa

Domžalčani so prepričani, da okroglo usnje golove črte ni prečkalo s celotnim obsegom. Svojo trditev o nedopustni pomoči aktualnemu slovenskemu prvaku, ki je bil tarča podobnih kritik tudi po nedavnem večnem derbiju z Mariborom, so podkrepili z objavo fotografije.

Damir Skomina Po derbiju Šport Spet v ospredju sodniške odločitve

Ljubljančani jim niso ostali dolžni in v odgovor prilepili fotografijo iz drugega zornega kota ter tako sodniško odločitev prikazali v drugačni luči. Domžalčani so nato odgovorili z novo fotografijo, ki spet govori v njihov prid.

Presojo o tem, kdo ima prav, prepuščamo vam.

Po tekmi je bil ogromno kritik deležen tudi sicer najbolj priznani slovenski sodnik Skomina.

Na sodniško pristranskost je opozoril tudi domžalski predstavnik za stike za javnostmi Alen Obrez, ki je na tviterju zapisal: "Vprašanje dneva. Od kod prihaja sodnik za golom, ki je tako mirno odločil v prid Ljubljančanom? Odgovor je preprost. Iz Ljubljane."

Srečanje med Olimpijo in Domžalami se je končalo z izidom 4:4 in delitvijo točk. Po 15. odigranih krogih je na vrhu lestvice Maribor s 33 točkami, sledi mu Olimpija z 29., tretja je Gorica, ki za vijoličastimi zaostaja že za 11 točk.

Domžale so trenutno na sedmem mestu (17 točk).

"Nora tekma. Zelo odprta. Začeli smo dobro, povedli, nato pa nerazumljivo padli. Do 60. minute je bilo zelo težko, a smo se pobrali in izvlekli to točko. Želeli smo več, a moramo biti realni in vzeti to, kar smo dobili," je razplet nedeljskega srečanja za klubsko spletno strani komentiral Rok Kronaveter, ki je dosegel hat-trick in se z devetimi zadetki zavihtel na vrh seznama najboljših strelcev prvenstva. 

Luka Zahović Jabolko spora Šport Zarifović: Zahović mi je priznal resnico

"Tudi navijači so začutili, da dajemo vse od sebe. Naredili smo vse, da bi tekmo povsem obrnili. Kot sem dejal, glede na potek tekme, moramo biti zadovoljni in iti z dvignjenimi glavami naprej. Naša predstava proti koncu tekme pove vse o temu moštvu. Imamo izjemen karakter in mislim, da nas takšne tekme naredijo še močnejše. Prepričan sem, da lahko dobimo vse tekme do konca tega dela prvenstva," je dodal Kronaveter.

video NKM Šaljivo Šport Provokativen odgovor Olimpije na mariborske pritožbe Darko Milanič Izpostavili napake Šport Mariborčani ostro udarili po sodnikih

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 13:26 05.november 2018.

    Zakaj bi bili nogometni sodniki drugačni od krivosodja ! Vsak sodnik ima svojo ceno !