Šport > Nogomet
60 ogledov

El Clásico le še na Sportklubu

superpokal barcelona slavi real madrid EPA
La Liga. Od naslednjega leta dalje boste špansko ligo gledali le še na televizijski postaji Sportklub.

Podjetje Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, je kupil medijske pravice za prenašanje španske Primere Division. Vse tekme španske nogometne lige se začenši s sezono 2012/13 s Šport TV-ja selijo na program televizije Sportklub.

Najboljši paket nogometa

Direktor Telemacha Marko Šter je bil ob dogovoru seveda navdušen: "Menimo, da smo v kombinaciji z angleško Premier Ligo pripravili edinstveni paket za vse ljubitelje vrhunskega nogometa." Sportklub bo imel tako v Sloveniji ekskluzivne pravice za prenašanje La Lige.

Šport TV zaganja poročila

Lastnik konkurenčne postaje Šport TV Roman Lisac kljub izgubi pomembnega segmenta njihovega programa ne godrnja: "Še vedno imamo dovolj nogometa: slovensko ligo, italijansko ligo, francosko ligo. Ostaja nam košarka, hokej imamo zakupljen do leta 2017, naš največji prihajajoči projekt pa bodo striktno športna poročila." Licenco za distribucijo tekem španskega prvenstva je Telemach odkupil za vse države bivše Jugoslavije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.