Šport > Nogomet
2 ogledov

Elektronski naslov za tehnične težave

Clipboard12 Žurnal24 main
Da bi vam čim hitreje in čim bolj učinkovito pomagali pri odpravljanju tehničnih težav, smo se odločili, da odpremo elektronski naslov samo za tiste, ki imajo tehnične težave.

Od danes naprej lahko vsi tekmovalci spletne igre Football Challenge 2008, ki se soočate s tehničnimi težavami, opis svojih težav pošljete na elektronski naslov support_slo@fc-08.com. Težave vam bodo izurjeni administratorji pomagali odpraviti v najkrajšem možnem času. Še vedno pa lahko vsa druga vprašanja o igri, ki niso tehnična, naslovite na fc08@zurnal24.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Tehnične težave

– registracija

– nezaželene igre

– prekinitev povezave

– težave ob prijavi

– branjenje vratarja

– ne najde nasprotnika

izbrisana ekipa

support_slo@fc-08.com

Zaradi težav, ki se pojavljajo s spletno igro Football Challenge 2008, smo se odločili, da odpremo elektronski naslov, namenjen samo tistim, ki imate z igro karkšnekoli tehnične težave . Če vam igra ne dela, če imate težave s povezavo, uporabniškim imenom, igranjem tekem in podobnim, prosim, svoje elektronsko sporočilo naslovite na support_slo@fc-08.com. Izkušeni administratorji Greentuba, ki so sodelovali pri nastanku igre ter so zadolženi in odgovorni za tehnično plat igre in vse težave, ki v povezavi z njo nastanejo (tehnične težave), vam bodo z veseljem individualno odgovorili na vsa vprašanja in vam v najkrajšem možnem času pomagali odpraviti tehnične težave.

 

Druga vprašanja

– turnirji, ligi

– nagrade

– forum

– spletna stran FC:08

– tekmovalci

fc08@zurnal24.si

Elektronski naslov, na katerega lahko naslovite vsa  druga vprašanja o igri, ki niso tehnične narave. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, ki se nanašajo na spletno stran (www.zurnal24.si/fc08), administracijo foruma FC:08, pogovore s tekmovalci, nagrade, datume turnirjev in podobno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.