Šport > Nogomet
22 ogledov

Enriqueju razbil nos, a brez zamere

luis enrique as roma trener Reuters
Italijanski novinarji so pred dvobojem Rome in Milana izbrskali pikantno podrobnost, staro 17 let, glede obračuna med članoma strokovnega štaba obeh ekip – Luisom Enriquejem in Maurom Tassottijem.

Rominega trenerja Luisa Enriqueja in Milanovega pomočnika trenerja Maura Tassottija druži zanimiv pripetljaj. Slednji je namreč leta 1994 na svetovnem prvenstvu v četrtfinalu Špancu "spustil“ komolec, mu ob krvavi sceni poškodoval nos in dobil osem tekem prepovedi nastopanja.

"Tassottiju bom stisnil roko. Minilo je 17 let in prav toliko smo starejši. Ne gojim zamer do Tassottija. Kar se zgodi na igrišču, tam tudi ostane. Vem, da je obžaloval to, kar je storil," dramatike ni zganjal trener devetouvrščene Rome, ki v soboto gosti peti Milan.

"Rad bi na delu videl ekipo, ki je igrala proti Genoi (Roma je izgubila 1:2, op. a.), a brez storjenih tedanjih napak. Vem, da imamo možnost zmagati, čeprav je Milan v dobri formi in bo zelo težko," je sklenil Enrique.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.