Šport > Nogomet
32 ogledov

Estradniki deveti na svetu

Estradniki Reprezentanca estradnikov Slovenije
Slovenska nogometna reprezentanca estradnikov je na svetovnem prvenstvu v Moskvi zasedla deveto mesto. Ekipa, ki sta jo okrepila nekdanja reprezentanta Đoni Novak in Gregor Židan, je v petih tekmah trikrat zmagala in dvakrat izgubila.

Boljša je bila od Nizozemske (1:0), Južne Koreje (7:6) in Slovaške (5:1), izgubila je proti Izraelu (0:3) in Ukrajini (1:2).

Svetovni nogometni prvaki so postali Brazilci, ki so v razburljivem finalu premagali Romunijo s 3:1. Slovenski estradniki so pobrali tudi nekaj posamičnih nagrad, najprestižnejšo si je prislužil Nani Matjašič, ki so ga izbrali za najboljšega veznega igralca prvenstva in bo v četrtkovi revialni tekmi proti ruskim zvezdam igral za reprezentanco sveta.

Reprezentanco estradnikov so sestavljali: vratarja Jani Jerant in Tomaž Strgar, Franc Nani Matjašič, Enver Čirič, Matjaž Ul, Primož Lajovic, Matjaž Pikalo, Đoni Novak, Gregor Židan, Sašo Vorobjev, Tomaž Klemenčič, Rafael Zupanc Raf, Milan Pečovnik Pidži, Miro Todosovski, Omar Naber, Damir Lisica, Saša Batajnski, Denis Jerant, Slobodan Maksimovič, Matej Selan, Čazim Sabotič in selektor Slaviša Stojanović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.