Šport > Nogomet
34 ogledov

Evansova: ''Mario Balotelli je večni otrok''

Balotelli Nemčija Italija polfinale Varšava Euro 2012 EPA
Chloe Evans, nekdanje dekle porednega dečka Maria Balotellija, je razkrila podrobnosti razmerja z vročekrvnim Italijanom. ''Predstavljajte si mešanico med Willyjem Wonko, Michaelom Jacksonom in Petrom Panom – in dobili boste Maria Balotellija,'' je izjavila.

Enaindvajsetletna lepotica je imela z Balotellijem slabi dve leti trajajoče razmerje, pred tednom dni pa se je dokončno odločila, da afero s kontroverznim napadalcem Manchester Cityja naposled le konča. ''Na vsem svetu ni takšnega, kot je on. Kot bi bil v najboljšem Disneyjevem filmu, kar si ga kdaj videl. Domišljija, zabava in akcija se nikoli ne končajo,'' je povedala Evansova.

''Njegova hiša je kot otroško igrišče''

prandelli balotelli španija prvak italija euro 2012 | Avtor: EPA EPA
Že včeraj je razkrila prošnjo Balotellija, ki je želel, da ga obleče v žensko. Danes pa je povedala, kako je svojo vilo napolnil s sladkarijami, svojemu bratu ponudil pet tisoč funtov, če spije njegov urin, se udejstvoval v vodnih pretepih in vanjo celo zalučal jastoga. ''Živeti v Marijevem svetu pomeni cel kup igrač, sladkarij in otroških iger. Njegova hiša je kot otroško igrišče,'' je povedala 21-letnica. ''Zjutraj me je pričakal z butastim nasmeškom na obrazu in me poškropil z vodo iz plastenke. Ko sem zbežala, me je lovil in me vlekel za spodnjice. Enkrat me je povlekel tako močno, da mi je strgal hlače," še je dodala Evansova.

Balotelli je redno zahajal v butik, kjer je delala Chloe, in strankam delil nasvete. ''Sedel je na pultu poleg mene in ženskam, ki so prišle iz kabin, govoril 'ja, zelo lepo'. Z njegovim naglasom je to zvenelo nadvse smešno. Ne vem, če ga je katera prepoznala.'' Evansova in Balotelli sta se spoznala v nekem ekskluzivnem nočnem klubu, Italijan pa je bil s pošiljanjem sms-sporočil tako vztrajen, da jo je prepričal v zmenek. ''Šla sva v kino in skoraj so naju vrgli ven, ker je povsod naokoli metal pokovko in se glasno smejal. Naslednji dan sva šla nakupovat. Bilo je čudno, ker se je ves čas smejal ljudem, ki so se mu zdeli smešni. Takrat sva se prvič poljubila, v dvigalu. Bilo je povsem iznenada in zelo lepo. Dobro se poljublja," je povedala Evansova, ki je razkrila, da ji je Mario kupil dva psa, za katera je skupno odštel 1700 funtov.

''Z njim je, kot bi bila ves čas ob otroku''

Mario Balotelli kolo kolesar Twitter | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Nogometaš je v svojem dvorcu veliko prostora namenil sobam z igrami. Po treningih je z vodnimi pištolami tekal za Evansovo in jo klical ''Roza Power Ranger''. Rad se je skrival in jo strašil izza vrat svojih prostornih soban. ''Imela sem se zares lepo. Kot bi bila ves čas ob otroku. Dal mi je pero, ki me je streslo z elektriko. Vedno se je posluževal potegavščin. V restavraciji mi je v hrano vlil kokakolo ali pa me je klical Barbie. S prijatelji je cele ure igral igrice,'' je povedala Evansova, ki je razkrila tudi, da Mario pri igranju priljubljenih nogometnih igric nikoli ni hotel igrati z drugim igralcem kot s sabo oziroma svojim likom. Vedno je trdil, da je v resnici lepši, kot ga prikazuje igrica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.