Šport > Nogomet
22 ogledov

Ferdinand: Mislil sem, da je z menoj konec

rio ferdinand kovanec incident EPA
Osrednji branilec Manchestra Uniteda Rio Ferdinand je razkril šokantni dogodek iz leta 2005, ko so v njegovo hišo vdrli zamaskirani huligani in mu grozili, naj ne podpiše pogodbe s Chelseajem.

Rio Ferdinand je v pogovoru za revijo Four Four Two razkril, kaj se mu je zgodilo pred osmimi leti. Takrat se je kot 26-letni nogometaš pogovarjal z Manchestrom Unitedom o podaljšanju pogodbe. Fotografi so ga ujeli v pogovoru s takratnim športnim direktorjem Chelseaja Petrom Kenyonom, naslednji dan pa v časopisu objavili fotomontažo.

"Slišal sem, da je nekdo v moji hiši. Pograbil sem kos lesa, ki sem ga imel pri roki in se pripravil, da zasačim nepridiprava. Ko sem zagledal skupino zamaskiranih huliganov, ki stojijo na vhodnih vratih, sem mislil, da je po meni. Konec je z menoj, sem si mislil," je dejal Ferdinand.

"Eden od njih mi je dejal, da so United Boys in da želijo, da z Man Unitedom podaljšam pogodbo. Nič mi ni bilo jasno. Pogovarjal sem se z Unitedom in bili smo čisto blizu dogovora. Vprašal sem jih, zakaj jih skrbi, oni pa so mi dejali, da so v reviji videli mojo fotografijo s športnim direktorjem Chelseaja. Pojasnil sem jim, da je bil Kenyon čisto slučajno v mestu, sam pa sem bil takrat na poti na pogovore z Unitedom," pojasnjuje branilec trenutno vodilnega moštva angleškega prvenstva, ki je še dodal, da jih je vprašal, zakaj menijo, da bi sploh zamenjal klub. Medtem je sosed, ki je videl, kaj se dogaja, poklical policijo, huligani pa so, ko so slišali policijsko sireno, pobegnili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.