Šport > Nogomet
25 ogledov

Ferdinand na twitterju žalil Ashleyja Cola

Rio Ferdinand je še eden od tistih, ki ni navdušen nad simuliranjem nogometašev Žurnal24 main
Na sojenju proti Johnu Terryju zaradi domnevnih rasističnih opazk jo je nogometaš Chelseaja odnesel brez posledic. Zgodba pa očitno še ni končana, saj se je fronta preselila na socialno omrežje twitter, kjer je za nekaj razburjenja poskrbel Rio Ferdinand.

Ashley Cole Chelsea Tottenham Hotspur Premier League Anglija liga prvenstvo | Avtor: EPA EPA
Ena izmed prič na sojenju, ki se je pred dnevi končalo v korist Johna Terryja, je bil tudi Ashley Cole. Anglež je dober prijatelj obeh bratov Ferdinand, prav tako pa se dobro razume s Terryjem. Na sojenju je enaintridesetleni Cole zatrdil, da njegov moštveni kolega nikakor ni rasist. Neznani twitter uporabnik je ob tej priložnosti Riu Ferdinandu poslal sporočilo ''Izgleda, da bo Ashley Cole njihov 'choc ice'. Če še enkrat pomislim, se je bil vedno pripravljen prodati. Sram naj ga bo.'' Izraz ''choc ice'' bi pomenskoo najlažje interpretirali ''črn na zunaj, bel na noter''.

Na sporni tweet se je odzval Rio Ferdinand, ki je s Terryjem v preteklosti tvoril srce angleške obrambe, in na svojem profilu v odgovor zapisal: ''Razumem te. Choc ice je legendarna. Hahahahaha'' Zaradi te izjave se je na Ferdinanda zgrnilo nekaj kritik, zato je kasneje dodal : ''Če se želim nasmejati temu, kar je zapisal eden izmed uporabnikov, potem se bom. Hahahaha. Potegnite si spodnjice iz riti.''

John Terry sodišče | Avtor: EPA EPA
Svoje je povedal tudi Cole, ki se je oglasil preko svojih odvetnikov. ''Cole je bil seznanjem z diskusijo, ki se je odvijala na socialnem omrežju twitter in želi razjasniti, da sta z Riom dobra prijatelja, zato se nima namena pritožiti.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.