Šport > Nogomet
19 ogledov

Fulham proti Cityju brez Berbatova

guy denel dimitar berbatov Reuters
Nogometaš Fulhama Dimitar Berbator je utrpel poškodbo kolka in bo z nogometnih zelenic odsoten vsaj dva tedna. Enaintridesetletnik je v treh tekmah za Fulham zadel dvakrat, manjkal pa bo na nedeljskem obračunu z Manchester Cityjem.

Berbatov, ki se je avgusta preselil iz Manchester Uniteda v Fulham, bo moral izpustiti tekmo proti sinjemodrim. ''Na žalost se je Dimitar poškodoval, zato ne bo mogel igrati v nedeljo. Manjkal bo naslednja dva tedna,'' je povedal trener Martin Jol in dodal: ''Na treningu je izgledal v redu, potem pa je nekaj začutil pri zadnjem udarcu. Izgleda, da ima težave s kolkom in stegensko mišico, zato ne bomo tvegali proti Cityju.''

Mancini: ''Osvojili bomo naslov''

Manchester City v nedeljo čaka obračun proti Fulhamu, trener Roberto Mancini pa že razmišlja o dolgoročnih ciljih. Čeprav so sinjemodri v ligaškem tekmovanju letošnje sezone še neporaženi, pa se na lestvici nahajajo šele na sedmem mestu. Poleg dveh zmag so zabeležili še tri remije in za vodilnim Chelseajem zaostajajo za štiri točke. Italijanski strateg priznava, da bo lanskoletni naslov zelo težko ponoviti, vendar verjame, da jim bo uspelo. ''Ostati moramo mirni in še naprej trdo delati. Osvojili bomo naslov, čeprav se strinjam, da bo letos težje,'' je povedal Mancini.

City je v enakem obdobju lani zabil že sedemnajst golov, Mancini pa opozarja, da gre razloge za slabši začetek pripisati poškodbi Sergia Aguera. ''Težko je, ker v pripravljalnem delu nismo imeli 14 igralcev. Drugi razlog je, da nismo imeli vseh branilcev. Zadeli manj golov, vendar je imel Aguero težave s poškodbami,'' je zaključil Italijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.