Šport > Nogomet
43 ogledov

''Galaxy bo storil vse, da pride Kaká''

kaka EPA
Angleški nogometaš David Beckham je prepričan, da ga bo v dresu Los Angeles Galaxyja zamenjal Brazilec Kaká. ''Galaxy bo storil vse, da pripelje Kakája,'' je prepričan Beckham.

David Beckham je po šestih letih zapustil Los Angeles Galaxy, za zdaj pa ni jasno, kje bo 37-letnik nadaljeval svojo kariero. Pod vprašajem je tudi prihodnost Kakája, nogometaša Real Madrida, čigar zgodba o odhodu iz španske prestolnice še vedno čaka na svoj epilog. Beckham je prepričan, da bi Brazilec lahko postal njegova zamenjava v moštvu iz mesta angelov. ''Če obstaja kakršnakoli možnost, da v Galaxy pride Kaká, potem sem prepričan, da bodo storili vse, da se to zgodi,'' je povedal Anglež.

david beckham | Avtor: EPA EPA
Beckham iz spoštovanja do Real Madrida ni želel razpravljati o podrobnostih morebitnega prestopa, saj ima Kaká še vedno veljavno pogodbo s španskim nogometnim velikanom. ''Z njim sem preživel veliko časa, ko sem igral za AC Milan. On je velik talent,'' je o Brazilcu povedal Becks in dodal: ''Mislim, da bi vsaka ekipa želela Kakája. Pred nekaj leti je bil izglasovan za najboljšega igralca na svetu. Nogometaša njegovega kalibra bi v Galaxyju takoj sprejeli.''

Beckham se je od Los Angeles Galaxyja poslovil s pokalno zmago v ameriški nogometni ligi, njegov odhod pa je odprl prostor za podpis z drugim nogometnim velemojstrom. Kot kaže, si v Los Angelesu najbolj želijo prav Kakája.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.