Šport > Nogomet
1487 ogledov

Green Dragons okarali svoje člane

Green Dragons NK Maribor Olimpija Ljubljana Pokal Slovenije Ljudski vrt Profimedias
Zvesti navijači Olimpije so po večnem derbiju pokritizirali svoje člane.

Navijaška skupina Green Dragons ne more biti zadovoljna z razpletom prvega ligaškega derbija nove sezone med Mariborom in Olimpijo, ki se je na stadionu Stožice končal z visoko zmago štajerskega velikana (3:0).

Vijoličasti imajo po petih odigranih krogih na računu že 13 točk, medtem ko Olimpija, sicer aktualni slovenski prvak, samo pet. Ljubljančani klub slabšemu uvodu v domače prvenstvo ostajajo v igri za evropske zelenice, saj jih v četrtek čaka prva tekma odločilnega kroga kvalifikacij za nastop v Ligi Evropa.

Najzvestejši navijači Olimpije so sobotni derbi označili za enega slabših, vendar pri tem niso merili zgolj na rezultat, temveč na slabo udeležbo na tribunah. Privržence ljubljanskega kluba, ki so ogled tekme izpustili, so okrcali kar prek uradnega Facebook profila.

"Za nami je roko na srce eden slabših derbijev in tukaj ne mislimo na rezultat! Vsi, ki se imate za Dragonse, se boste morali odločiti, ali boste navijači samo nekajkrat na leto ali pa boste dejansko živeli za skupino, tekme in vse kar spada zraven.

Prva priložnost, da popravimo tako številko, kakor tudi navijanje je v četrtek, ko ima klub zgodovinsko priložnost uvrstitve v skupinski del lige Evropa," so zapisali Green Dragons.

Tako navijači kot klub bodo prvo priložnost za popravni izpit imeli že v četrtek ob 20.30, ko se bo v Stožicah začela tekma s Spartakom iz Trnave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice