Šport > Nogomet
9055 ogledov

Grozljivka na proslavi: fotografinja nemočno visela s strehe avtobusa

Nuri Margui Instagram
Ob proslavi uvrstitve Girone v Primero je skorajda prišlo do tragedije, ko bi klubska fotografinja skoraj padla s strehe premikajočega avtobusa.

Mladi 19-letni Arnau Martinez je v zadnjih dneh postal eden največjih junakov v zgodovini mesta Girone. Slednji je najprej na igrišču svoji ekipi priigral napredovanje v najelitnejšo špansko nogometno ligo Primero, nato pa je bil med velikim slavjem tudi najbolj priseben in zaslužen, da so uspeli rešiti nesrečno dekle.

V Gironi je namreč vladalo veliko slavje, ko so na ulicah tega katalonskega mesta slavili svoje nogometaše in košarkaše, ki so si na isti dan uspeli priboriti vstop v najelitnejšo špansko ligo.

Celotno mesto se je znašlo na ulici, po kateri se je skozi reko navijačev prebijal avtobus s košarkarji in nogometaši tamkajšnje ekipe, ki so skupaj na strehi slavili največji dan v športni zgodovini Girone. A vse skupaj bi se skorajda tragično končalo.

Nuri Margui | Avtor: Instagram Instagram

Avtobus je namreč vozil pod drevoredom in ena izmed krošenj je dobesedno zbila klubsko fotografinjo Nuri Margui z vozila. Slednja se je sicer še uspela nekako ujeti, tako da je visela s streha avtobusa in se z zadnjimi atomi moči borila, da ne pade z vozila.

Na srečo je vse skupaj nemudoma opazil omenjeni Arnau Martinez, ki je takoj odreagiral in nesrečnemu dekletu priskočil na pomoč, skupaj s soigralcema pa jo je uspel povleči nazaj na avtobus.

Martinez, ki je s svojim zadetkom potopil Tenerife in Gironi priigral napredovanje, je tako še drugič postal veliki junak Girone, saj so predvsem po njegovi zaslugi preprečili veliko tragedijo.

Celotno dramo je sicer uspelo posneti kar nekaj očividcem, vse skupaj pa je postalo pravi spletni hit, posnetek pa je preko svojega Instagrama delila kar Nuri, ki se je v objavi zahvalila svojim rešiteljem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice