Šport > Nogomet
24307 ogledov

Guardiola odgovoril ženi svojega igralca: "Niti minute ne bo več igral"

Pep Guardiola Profimedia
Soproga Ilkaya Gundogana je s svojimi besedami dvignila veliko prahu na Otoku.

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola se je odzval na besede Sare Arfaoui, soproge njegovega nogometaša Ilkaya Gundogana, ki se je na družbenih omrežjih pritoževala nad angleško kulinariko.

"Žal mi je, ampak moram iskreno povedati, da tukaj ni ničesar. Močno sem se trudila najti dobro restavracijo. Ne moreš najti dobre italijanske hrane, sušija,kaj šele sveže hrane. Vse zmrznjeno. Restavracije se pehajo za zaslužkom na alkoholnih pijačah, ne pa na dobri hrani. Morda v Londonu, v Manchestru pa ne," je povedala manekenka in si nakopala ostre kritike.

Ilkay Gundogan | Avtor: Epa Epa

Nekaj podobnega je na račun angleške hrane v preteklosti izjavila tudi Jorgelina Cardoso, boljša polovica nekdanjega nogometaša Manchester Uniteda Angela Di Marie. Tudi ona se je hitro znašla na tnalu tamkajšnjih lokalnih oblasti.

Jorgelina Cardoso Angel Di Maria Oster odgovor Šport Žena velikega zvezdnika sprožila "vojno", v Manchestru ponoreli

Medtem ko si številni Angleži tovrstne izjave po nepotrebnem ženejo k srcu, pa je Pep Guardiola vse skupaj raje obrnil na šalo.

"Razočaran sem, ker ne odobrava moje restavracije, to me najbolj razžira," je novinarje zabaval španski strateg.

"Gundogan do konca sezone ne bo igral niti minute več," je v šali pripomnil in dodal: "Povabil ju bom v mojo restavracijo Tast, kjer se bosta prav gotovo dobro najedla."

Komentarjev 1
  • Avatar care
    care 08:27 09.oktober 2022.

    Najtežje na svetu je biti žena žogobrcarja, ker te dolgcajt in nedelo ubijata. haha

Sorodne novice