Šport > Nogomet
939 ogledov

Žena velikega zvezdnika sprožila "vojno", v Manchestru ponoreli

angel di maria
Soproga argetinskega zvezdnika Angela Di Marie je z izjavami o Manchestru dregnila v osje gnezdo.

Jorgelina Cardoso je pred dnevi dvignila veliko prahu, ko je v nekem intervjuju dodobra popljuvala Manchester, kjer je njen mož Angel Di Maria, takrat 75-milijonska okrepitev rdečih vragov, preživel eno sezono, čeprav je ob selitvi iz Real Madrida z angleškim velikanom sklenil petletno pogodbo.

angel di maria Prestop Šport "Samo v Anglijo ne! Končali smo v 'sekretu' Manchestru!"

Zakonca Di Maria se na Otoku nista znašla. Argentinec na zelenici niti približno ni upravičil visoke odškodnine, trpela pa je tudi njegova soproga. V intervjuju je angleško mesto označila za "sekret" in dodala, da je njihova hrana "ogabna". Užalila je tudi tamkajšnje prebivalke nežnejšega spola, ki so po njenem mnenju "čudne".

Jorgelina Cardoso Angel Di Maria | Avtor: Profimedia Profimedia

Njen napad je naletel na besen odziv javnosti, precej burno pa so je odzvala tudi lokalna oblast. "Preden komentiram, želim povedati, da se v eni točki strinjam z njo," je povedal Sacha Lord, tesni sodelavec v kabinetu župana Andyja Burnhama"Kot dolgoletnemu navijaču Manchester Uniteda, je bilo tudi zame tisto obdobje zelo depresivno. Njen mož, za katerega smo plačali 75 milijonov, je bil nedvomno ena največjih Unitedovih polomij. Kar zadeva našo hrano, imamo ogromno izjemnih restavracij po celotni regiji. Predvidevam, da sta ji jeza in zagrenjenost poškodovali okušalne brbončice," je dodal Lord in nato izpostavil nekatere kulturne znamenitosti ter bogato zgodovino mesta.

angel di maria Razkritje Šport Di Maria strgal pismo Reala, ne da bi ga sploh prebral

"Obema želim le najboljše v času karantene. Upam, da je modro porabila svoj čas in obrisala prah s svojih zasoljenih torbic," je pogovor za ESPN sklenil vidni član županove ekipe.

Kasneje se je oglasil na twitterju, kjer je zapisal, da so bile njegove besede še precej ostrejše, vendar so jih pri ESPN-u za potrebe članka omilili. "Ko žena Unitedove polomije napade naše mesto, si zasluži takšen odgovor," je dodal.

 
Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 16:26 09.maj 2020.

    Kokokoko.....ko se kokoške gredo nogomet !

Sorodne novice