Šport > Nogomet
2303 ogledov

Počilo med Guardiolo in rdečim vragom, to so podrobnosti

Reuters
Novopečeni član Manchester United se je med ligaškim derbijem z večnim rivalom še bolj prikupil navijačem rdečih vragov.

Portugalski vezist Bruno Fernandes se je med derbijem nogometnih velikanov iz Manchestra sporekel s trenerjem sinjemodrega moštva Pepom Guardiolo, ker naj bi mu ta izkazal premalo spoštovanja.

Sporekla sta se v zaključku tekme 29. kroga Premier League na Old Traffordu, kjer so rdeči vragi slavili s 2:0.

Ob preknitvi igre je Guardiola žogo vrgel mimo vezista, nakar sta se zapletla v besedni dvoboj. Pri tem naj bi bil gostujoči strateg nespoštljiv do novopečenega rdečega vraga, zato si je ta s prstom prekil usta in Guardioli nakazal, naj raje utihne. Njegova gesta je, kakopak, naletela na vsesplošno odobravanje s strani navijačev Uniteda.

Fernandes, ki od januarskega prestopa navdušuje v novi ekipi, na tekmi z mestnim rivalom pa je prispeval tudi podajo ob zadetku Anthonyja Martiala, je priznal, da bi danes reagiral drugače, čeprav je še vedno mnenja, da je Pep dobil točno to, kar je iskal.

"O incidentu sem se pogovarjal s prijatelji. 'Pep je osvojil vse, kdo je ta Bruno, da si upa narediti kaj takšnega?' Tako razmišljajo nekateri, jaz pa menim, da gre tukaj za spoštovanje. Zdaj sem izven igrišča in povsem miren, če bi se znova znašel v tej situaciji, verjetno ne bi tako reagiral," je povedal Bernandes.

"V tistem trenutku so me njegove besede razjezile. Na igrišču sem že tako bolj nervozen. Pač sem takšen igralec. Spoštujem Pepa in vse, kar je naredil za nogomet, vendar je bil nespoštljiv do mene, zato si ni zasluži mojega spoštovanja," je dodal 25-letni Portugalec, za katerega je United plačal 55 milijonov, skupna cena prestopa pa naj bi znašala približno 80 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice