Šport > Nogomet
19 ogledov

Guardiola že julija prvič proti Barceloni

pep guardiola EPA
Španski strateg Pep Guardiola se bo samo mesec dni po prevzemu Bayerna iz Münchna na prijateljski tekmi pomeril z Barcelono, ki jo je vodil od leta 2008 do 2012. Španski in nemški prvak se bosta 24. julija udarila na Allianz Areni, vstopnice za ogled tekme pa so že razprodane.

Prijateljska nogometna tekma med velikanoma Bayernom in Barcelono, ki jo bo bavarski klub gostil 24. julija v Münchnu na stadionu Allianz Arena, je že razprodana, so danes sporočili iz Bayerna. V Münchnu bo novi trener Bavarcev Pep Guardiola vodil ekipo proti svojemu nekdanjemu klubu, katalonskemu velikanu Barci, na čelu katere je bil štiri sezone.

Guardiola bo bavarske nogometaše, ki so letos osvojili ligo prvakov, nemško prvenstvo in pokal, uradno prevzel 26. junija, ko bo nasledil Juppa Heynckesa. Španec je s svojim nekdanjim klubom osvojil kar 14 lovorik.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.