Šport > Nogomet
22 ogledov

Handanović menja Cesarja v Interju?

Samir Handanović Reuters
Ob že ničkolikokrat potrjeni kakovosti Samirja Handanovića mu ponudb brez dvoma ne manjka in mu jih tudi ne bo. A Sarma čaka na "velikega". Bo to poletje prispel najbolj konkreten snubec?

Na desetine klubov se je že zvrstilo na seznamu potencialnih bodočih delodajalcev Samirja Handanovića, najboljšega vratarja Serie A, ki ima z Udinesejem sicer še štiriletno pogodbo. In ni prvič, da se je na omenjenem spisku znašel milanski Inter. Kot poroča La Gazzetta dello Sport, bi si modro-črni želeli cenejšega vratarja, kot je brazilski as Julio Cesar, čigar dohodke omenjeni časnik ocenjuje na 4,5 milijona letno. Sarma naj bi v Udineseju na sezono zaslužil 700 tisoč evrov. Prestop pa brez dvoma ne bo poceni. Spletna stran Transfermarkt Handanovićevo vrednost ocenjuje na 12 milijonov evrov.

Komentarjev 2
  • anja.scuka 12:14 08.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

  • Markan 17:59 05.junij 2012.

    Odlična igra, ki te postavi v vlogo športnega direktorja. Vodiš ekipo, selekcioniraš igralce, gradiš športne objekte, dvorano, lahko trguješ z igralci, lahko se zanašate tudi na lastno šolo... in še mnogo vec! Pridruži se in si ustvari nogometno/hokejsko ekipo.<br ...prikaži več />http://www.powerplaymanager.com/r788