Šport > Nogomet
399 ogledov

Handanović pod povečevalnim steklom

Samir Handanović
Milanski velikan je na tretji tekmi pod vodstvom novega kapetana Samirja Handanovića visoko premagal dunajski Rapid (4:0).

Nogometaši Interja so z zmago na povratni tekmi (4:0) potrdili uvrstitev v osmino finala lige evropa. Prvo tekmo so v gosteh dobili z 1:0.

Petar Stojanović Evropska liga Šport Handanović, Verbič in Stojanović v osmini finala

V kadru Interja tudi v Milanu ni bilo nekdanjega kapetana Maura Icardija, ki ga je na tem položaju nasledil slovenski vratar Samir Handanović. Prihodnost Argentinca, ki z moštvom ni pripotoval na Dunaj, pred tem pa je manjkal tudi na ligaški tekmi s Sampdorio, je še vedno pod velikim vprašajem.

wanda nara mauro icardi Uradna stran kluba Šport Evropski velikan razkrinkal laž svojega prvega zvezdnika

"Kapetanski trak ni plemiški naziv ali lovorika. To je velika odgovornost in privilegij. Lastnik traku niti ni pomemben. Bolj pomembno je, da imamo pet ali šest igralcev, ki lahko ekipo potegnejo naprej," je povedal Handanović. "Nič se ni spremenilo. Še naprej se bom takšen kot doslej. Kapetanovo vedenje je pod povečevalnim steklom. Upam, da bom lahko pomagal ekipi," je dodal.

Inter je proti Rapidu dosegel četrto zmago v nizu.

Nato je pozornost preusmeril k rezultatu. "V nogometu ni zagotovil. Nikoli ne smeš podcenjevati nasprotnika. Po koncu morda izgleda lahko, vendar v resnici ni bilo. Napredovali smo, a imamo še veliko manevrskega prostora. Ekipa je trdna, kar nam pomaga, da izgubimo manj žog v banalnih situacijah," je dejal.

O šibkih točkah moštva ni želel razpredati. "Kaj nam manjka? To je vprašanje za vodstvo. Meni se ni treba obremenjevati s tem. Stremeti moramo k istemu cilju, to so zmage," je sklenil nekdanji slovenski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice