Šport > Nogomet
485 ogledov

Izjemni Samir Handanović junak Interja

Samir Handanović
Nerazzurri so pred 11.000 šolarčki razočarali ter le remizirali proti Sassuolu, junak tekme pa je bil s celo vrsto izjemnih obramb naš Samir Handanović.

Nogometaši Interja in Sassuola so na slovitem "Giuseppe Meazzi" remizirali z rezultatom 0:0. Tekmo brez zadetkov pa ni spremljalo veliko gledalcev, saj so bile tribune skoraj popolnoma prazne, na njih se je zbralo le 11.000 lokalnih šolarčkov v sklopu akcije "Brothers Universally United".

Razlog za zaprtje tribun je bila namreč kazen, ki si jo je Inter prislužil zaradi rasističnega navijanja na tekmi z Napolijem. Inter se je zato odločil, da začne z omenjeno akcijo in namesto navijačev na tribune posede otroke.

Inter Wembley Kazen Šport Na Interjevih tekmah brez gledalcev

Črno-modri so tako opravili s kaznijo, saj so prvo tekmo prepovedi odigrali že v osmini finala italijanskega pokala proti Beneventu, sedaj drugo pa še proti Sassuolu, kjer so popolnoma razočarali.

Sassuolo je odigral odlično tekmo, toda za svojo predstavo ni bil nagrajen za zmago, saj je med vratnicama domačih stal izjemni Samir Handanović.

Samir Handanović | Avtor: Profimedia Profimedia

Nekdanji slovenski reprezentančni vratar je svojo ekipo reševal v številnih nevarnih situacijah, ob živce je spravljal Kevina-Princea Boatenga, kateremu je kar dvakrat bravurozno obranil strel, ključno pa je bilo njegovo posredovanje v samem zaključku tekme po strelu Jeremiea Bogaja.

Handanović je bil tako ena izmed redkih pozitivnih stvari s strani Interja, saj so bili gostje dosti bližje zmagi, medtem ko niso varovanci Luciana Spallettija na igrišču pokazali skoraj ničesar.

Komentarjev 1
  • lado16 15:51 21.januar 2019.

    koga brigajo čefurji????!!!!!!!

Sorodne novice