Šport > Nogomet
28 ogledov

Hazard za 40 milijonov

Eden Hazard (Lille) Žurnal24 main
Zvezdnik francoskega Lilla Eden Hazard je zelo zanimiv za številne velikane. Zanj se potegujejo predvsem angleški klubi, a iz francoskega prvaka sporočajo, da bo za Belgijca treba odšteti vsaj 40 milijonov evrov.

"Eden je pripravljen ostati v Lillu vsaj do poletja. Tukaj je njegov dom," je o nadarjenem 20-letnem vezistu dejal direktor Lillove nogometne akademije Jean-Michel Vandamme in dodal: "Hazard bo kupca stal kar nekaj denarja. Trenutno je vreden vsaj 40 milijonov evrov."

Arsenal in Liverpool naj bi se za mladega Belgijca potegovala že v januarskem prestopnem roku. Joe Cole, ki v Lillu igra kot posojeni nogometaš Liverpoola, je sicer o Hazardu že izjavil, da ima lepe možnosti, da postane eden najboljših igralcev nogometa. "Že zdaj je eden izmed najbolj nadarjenih nogometašev na svetu," meni nekdanji reprezentant Anglije.

Zanimanje za vezista so že pokazali tudi pri Chelseaju in Manchester Cityju. Pri slednjem so na torkovo tekmo med Lillom in Interjem, ki so jo Francozi izgubili z 0:1, poslali tudi legendarnega Patricka Vieiro, da si je ogledal predstavo člana belgijske izbrane vrste. A Londončani so bili za zdaj še konkretnejši. "Chelsea je do zdaj še najbolj pozorno spremljal njegove igre. Španci nas sicer še niso kontaktirali, a pričakujemo, da bodo to storili, ko bo treba. Tu mislim predvsem na Real, a tudi na Barcelono," je o zanimanju za Hazarda še dejal Vandamme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.