Šport > Nogomet
24 ogledov

Henry spet za Arsenal

thierry henry arsenal EPA
Najboljši strelec v zgodovini Arsenala Thierry Henry se je pripravljen vrniti v klub, ki mu je pred dnevi že postavil spomenik.

Francoz, ki je za londonski klub zabil rekordnih 226 golov, je po poročanju priznanega časopisa The Times pripravljen sedeti na klopi topničarjev ter tu in tam zamenjati izjemnega Robina Van Persieja. Henry z Arsenalom sicer trenira že nekaj tednov, saj želi ostati v formi pred začetkom nove sezone v ZDA, ki se bo začela marca. Ker bosta napadalca Marouane Chamakh in Gervinho naslednji mesec nastopila na afriškem prvenstvu, naj bi Arsene Wenger kmalu sklenil dogovor s članom moštva New York Red Bulls, saj potrebuje nekoga, ki bi lahko vstopil v igro in razbremenil prvega strelca najmočnejše angleške lige Van Persieja.

Henry naj bi tako z Arsenalom podpisal enomesečno pogodbo. "Trenutno Thierry Henry z nami le trenira. Za zdaj vam ne morem reči, ali obstaja možnost, da spet zaigra za Arsenal, saj se zadevi še nisem konkretno posvetil," je bil sicer skrivnosten Wenger.

Če bo legendarni Francoz podpisal za topničarje, bi lahko v januarju zaigral na štirih tekmah, vključno z gostovanjem Manchester Uniteda na stadionu Emirates 22. januarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.