Šport > Nogomet
29 ogledov

Huda poškodba Nejca Vidmarja

Nejc Vidmar Domžale Gregor Katič
Vratar Nejc Vidmar, ki igra za Nogometni klub Domžale, je na regeneracijskem trenignu po zmagi v Kranju utrpel hudo poškodbo. Jesenski del sezone je za 23-letnika končan.

Prvi vratar slovenskega nogometnega prvoligaša Domžal Nejc Vidmar se je na današnjem regeneracijskem treningu huje poškodoval. Ob opravljanju ene od vaj je nesrečno doskočil in si zlomil gleženj. Okrevanje bo dolgotrajno in po prvih ocenah se je jesenski del sezone zanj že končal.

Pri jutranji vadbi je manjkal tudi Žiga Kous, ki si je na tekmi proti Triglavu poškodoval prednjo stegensko mišico in ga v torek čaka pregled v Murski Soboti. Pomočnik trenerja Luka Elsner ni mogel računati niti na igralce, ki imajo v tem tednu reprezentančne obveznosti. Zeni Husmani se je priključil mladi makedonski reprezentanci, v slovenski selekciji do 19 let pa se bodo dokazovali Jure Balkovec, Jernej Papež, Aleks Pihler in Rudi Požeg Vancaš.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.