Šport > Nogomet
1998 ogledov

Huligani napadli navijače v Kijevu

huligani twitter
Spektakel v Kijevu se je začel z incidentom.

"Skupina Liverpoolovih navijačev je v enem izmed kijevskih lokalov ostala oblita s krvjo po napadu zamaskiranih huliganov," so o neljubem dogodku pred finalom lige prvakov, v njem se bosta jutri zvečer pomerila evropska velikana Real Madrid in Liverpool, zapisali pri Daily Mirrorju.

"Sedeli smo ob večerji in se nekaj ur družili. Naenkrat so prišli huligani in nas začeli napadati, iz minute v minuto jih je bilo več. Bilo je res grozno. Nismo prišli zaradi tega. Želeli smo si le v miru ogledati tekmo in se nato vrniti domov," pa je dogodke opisal Jason Frost, eden izmed napadenih Angležev.

Incident se je zgodil v lokalu blizu stadiona. Napadena skupina se je moral braniti s stoli im mizami lokala, ob modricah in urezninah pa ni bilo težje poškodovanih. Podrobnosti dejanja glede na policijska poročila zaenkrat niso znana, britanski časnik Daily Mirror je zapisal, da gre pri napadalcih za ukrajinske državljane, dva od njih so možje postave prijeli in aretirali.

Napad je že povzročil skrbi tudi glede svetovnega prvenstva v Rusiji. "Če so bili napadeni Liverpoolovi navijači v Ukrajini, si predstavljajte, kaj se bo zgodilo z navijači Anglije  v pof... Rusiji," je misli mnogih zapisal eden izmed uporabnikov twitterja.

dinamo bad blue boys navijači Incident Šport Navijači Dinama napadli Slovence

Komentarjev 5
 • tomi67 18:55 25.maj 2018.

  V "fucking Russia" je red, ker je za to poskrbel Putin in zato tam ne bo izgredov. Angleži in kdorkoli drug lahko gredo tja brez skrbi. V "fucking Ukraine" pa je točno tako, kot je Zahod hotel - kaos in nasilje.

 • Avatar križar
  križar 15:01 25.maj 2018.

  Ukrajince in ostalo podobno fusbalsko golazen izločt iz vseh tekmovanj,pa bi blo hitr konc takih "vojn"?

 • Mihyy 11:25 25.maj 2018.

  Upam da vas rusi utopijo v novicoku posrani Angleži