Šport > Nogomet
14 ogledov

Ibrahimović ima rok trajanja: 3 do 4 leta

zlatan ibrahimovic EPA
Napadalec Paris Saint Germaina Zlatan Ibrahimoić je spregovoril o ljubezni do svojega nekdanjega kluba. Švedski reprezentant bi se v prihodnosti z veseljem ponovno vrnil na San Siro.

Ibrahimović je pred začetkom letošnje sezone eno prestolnico mode zamenjal za drugo, saj se je iz Milana preselil v Pariz. Šved ne velja za enega najbolj zvestih nogometašev - v karieri je namreč zamenjal že številne klube -, vendar je v sedmih letih, kolikor jih je preživel v Italiji, vzljubil deželo naših zahodnih sosedov. ''V Milanu sem bil zelo srečen. Počutil sem se kot doma. To je fantastičen klub. Upam, da jim bo šlo dobro. Če bodo potrebovali pomoč, sem tukaj,'' je povedal Ibra in dodal, da bi se v prihodnosti lahko vrnil v klub, kjer je igral dve leti. ''To je eden redkih klubov, h kateremu bi se vrnil, če bi imel priložnost. Ponavadi se ne želiš vrniti nekam, kjer si že bil, a Milan je druga zgodba,'' je dodal Ibrahimović.

Za dodatno razlago Zlatanovih besed je poskrbel njegov agent Mino Raiola. ''Rekel je: 'če ga bo Milan potreboval, vedo, kje ga najdejo.' Srečen je v Parizu in ne namerava se vrniti v Italijo,'' je povedal Raiola in s tem pomiril vse, ki so prvega zvezdnika ekipe že videli na izhodnih vratih PSG-ja. Nekdanji nogometaš je še dodal, da je želel Ibrahimović le pokazati svojo ljubezen do Rossonerov, čeprav je njegova prihodnost v Franciji. ''Januarja sem začel delati na tem, da bi Ibra zaigral v PSG, ker sem vedel, da ima klub potencial. PSG še nikoli ni imel tako dobrega igralca in noben klub v Italiji si ni mogel privoščiti Ibrahimovića. Ibra bo ostal eden najboljših igralcev naslednja tri do štiri leta,'' meni Raiola.

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 19:09 11.oktober 2012.

    Ibro, tvoj naslednji klub bo Sarajevo al pa Željo!!!!Tam spadaš!!!!!!