Šport > Nogomet
17 ogledov

Ibraimi podaljšal do 2015

agim ibraimi maribor braga EPA
Eden izmed najboljših igralcev NK Maribor je za dodatni dve leti podaljšal pogodbo z najtrofejnejšim slovenskim klubom. Dogovor je bil sklenjen hitro, albanski Makedonec je v Mariboru zelo zadovoljen.

Še en avtogram na klubskih pogodbah: Agim Ibraimi je privolil v podaljšanje sodelovanja z zdaj že desetkratnim prvakom Slovenije. Dosedanja pogodba bi bila veljavna do maja prihodnje leto, po novem dogovoru je učinkoviti zvezni igralec član NK Maribor do maja 2015.

Obisk v pisarni športnega direktorja Zlatka Zahoviča je bil kratek, dlje kot dogovor je trajala pot od stanovanja do stadiona. "Nisem imel pomislekov, hitro smo se dogovorili," je po podaljšanju pogodbe dejal Agim Ibraimi. In v pojasnilu odločitve dodal: "Zelo sem srečen, da mi vodstvo kluba zaupa. Tudi sam že od prvega dne verjamem v ta projekt. Vse se razpleta po najlepših željah. Odlično sodelujem s trenerjem, direktorjem, vsemi zaposlenimi v klubu. Čudovit odnos imam tudi z vsemi soigralci, v slačilnici je res izjemno ozračje, tukaj vidim prihodnost. Ne dvomim, da bomo še naprej dobro sodelovali."

Prišel je po lovorike

Agim se je spomnil besed, izrečenih ob predstavitvi v Ljudskem vrtu: "Ob prihodu in podpisu prve pogodbe z Mariborom sem rekel, da sem prišel po trofeje. To se uresničuje. Veseli me, da z zbiranjem lovorik navdušujemo navijače, ki so vedno v veliko podporo klubu. Tudi mene so že od prvega dne lepo sprejeli. Ostajam zvest vijoličasti barvi, takoj sem privolil v podpis nove pogodbe. Veliko mi pomeni, da so tudi ljudje, ki so ob meni, člani moje družine, srečni ob tem, da sem v pravem klubu, v katerem razmišljam le o nogometu, kar je najpomembnejše za igralca."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.