Šport > Nogomet
25 ogledov

Zahovič: "Gre za odraz žrtvovanja za klub"

Zlatko Zahovič je sklenil še en odličen posel. (Foto: Nino Verdnik) Nino Verdnik
"Po naših statistikah je to sezona, ki je za tisto, ko je klub prišel v Ligo prvakov, najboljša v zgodovini Maribora," po osvojenem državnem naslovu pravi športni direktor nogometašev Maribora Zlatko Zahovič.

"Vemo, da je Maribor prvi klub, ki je pet kol pred koncem osvojil naslov državnega prvaka, saj delamo za klub 24 ur. Smo med priviligiranimi, ki služimo temu velikemu klubu in najboljšim navijačem, kar jih premore Slovenija in tudi širše. Gre za odraz kontinuiranega dela, žrtvovanja za klub,“ je nekaj minut po Mariborovem predčasno osvojenem naslovu državnega prvaka za Šport TV dejal športni direktor Zlatko Zahovič.

"Padcev nisem videl, bili so samo vzponi. Osvojiti tolikšno število točk, tudi 'procentualno', je nekaj fantastičnega. Priti v Evropsko ligo še toliko več. Po naših statistikah je to sezona, ki je za tisto, ko je klub prišel v Ligo prvakov, najboljša v zgodovini Maribora. Tega ponoviti ni enostavno. A tu smo zato, da po najboljših močeh delamo za klub in se žrtvujemo zanj,“ je še pojasnil najboljši strelec slovenske nogometne reprezentance vseh časov in odpihnil misli o kakršnikoli preračunljivosti: "Mi smo veliki profesionalci, zato naj nasprotniki ne pričakujejo odstopanja od vsakodnevnega slogana Maribora, to je zmaga, zmaga, zmaga.“

Komentarjev 1
  • Žurnalček 10:24 23.april 2012.

    Če so zate tisti nacistični skinhederji najboljši navijači, potem od tebe tudi v bodoče ni pričakovati nič bolj pametnega kot doslej!