Šport > Nogomet
54 ogledov

Imate čas? Kamerun išče selektorja

Aboubakar Portugalska Kamerun prijateljska tekma Leiria EPA
Kamerunska reprezentanca je že nekaj časa brez selektorja. Če obvladate še nekaj malenkosti poleg Microsoftovih programov, se lahko prijavite.

Po odpovedi Nemca Volkerja Finkeja kamerunska reprezentanca že mesec in pol išče novega selektorja. Ta se lahko javi kar sam, na spletni strani zveze se namreč  nahaja oglas za mesto prvega moža na klopi Kameruna.

Kandidati morajo sicer izponjevati 15 pogojev, eden izmed njih je, da imajo kamerunsko ali pa katerokoli drugo državljanstvo. Morajo se lepo obnašati, biti fizično v dobri formi in zdravi ter imeti močno osebnost in kredibilnost.

Selitev v Kamerun je prav tako eden izmed pogojev, hkrati pa je potebno imeti še znanje iz Microsoftovih programov Word, PowerPoint in Excel. Izpolnjujete pogoje? Žal je nato tukaj še nekaj točk. Morate še uživati nacionalni in mednarodni ugled, imeti profesionalne izkušnje v močnih klubih ali reprezentancah, dobro poznati afriški nogomet in imeti A-licenco domače nogometne konfederacije.

Tisti, ki jih posel zanima, morajo poslati podroben življenjepis, kopije trenerskih diplom, priporočilno pismo in načrt dela z reprezentanco v letih 2016-2018. Odbor bo izbral pet najbolj resnih kandidatov, z njimi bo nadaljeval pogovore.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.