Šport > Nogomet
37 ogledov

In oskarja dobi...

liverpool suarez EPA
Po koncu premierligaškega vikenda vam predstavljamo nekaj favoritov za letošnje oskarje. Blestela sta Luis Suarez in Gareth Bale, ki sta uprizorila predstavo zaradi prekrška, ki ga ni bilo.

Nedavno sta se v prid Luisa Suareza oglasila Steven Gerrard in Glen Johnson, ki sta prepričana, da je urugvajski reprezentant zaradi svojega slovesa deležen nepravičnega sojenja. Petindvajsetletnik je svoje igralske sposobnosti ponovno demonstriral na tekmi med Liverpoolom in Stoke Cityjem, ko je poskušal sodnika pretentati s padcem v kazenskem prostoru.

Nekaj podobnega si je privoščil Gareth Bale, ki je svojo ''mojstrovino'' uprizoril na obračunu Tottenhama in Aston Ville. Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Nihče od njiju pa se ne more primerjati z Albertom Gilardinom, ki bi lahko po koncu nogometne kariere svojo prihodnost iskal v Hollywoodu. Padec Gilardina, takrat še v dresu Milana, si lahko ogledate TUKAJ.

''V Angliji narediš vse, da bi se obdržal na nogah''

Trenerju Chelseja Robertu Di Matteu pa skrbi povzroča Eden Hazard, ki si je prav tako pridobil status hitro padajočega nogometaša. ''Ne želim, da bi imeli sodniki predsodke. Če je foul, je foul. Včasih imajo prav, včasih pa narobe. Svojih igralcev ne bi obtožil, da prehitro padejo. To je drugačna kultura. V Angliji narediš vse, da bi se obdržal na nogah,'' je povedal Di Matteo.

Komentarjev 1
  • JackD 18:50 08.oktober 2012.

    No, Suarezu je Wilson malce odnesel nogo, najbrž dovolj, da ga je vrgel iz ravnotežja. Ta je najbrž še mislil, da bo lahko odigral do konca, nato pa mu je zmanjkalo tal pod nogami. Ni pa šlo tu (vsaj po ...prikaži več mojem mnenju) ne za prekršek ne za simuliranje. Je pa dejstvo, da Suarez dostikrat pade ob najmanjšem kontaktu, še večkrat pa ob navadnem prekršku pade, kot da je šlo za "mesarski favl". Zato mu dostikrat sodniki prekrška (pa tudi če je bil kar grob) sploh ne dosodijo. Enostavno mislijo, da je simuliral.Na drugi strani pa se je Bale najbrž ustrašil Guzana, ki je nakazal, kot da bo z vso močjo udaril po žogi (oz. Baleovi nogi).No simuliranje ali ne, ne eden ne drugi ne seže niti do kolen Ashleyu Youngu. Ta takšne vložke kaže iz tedna v teden. Kdaj napišite še kak članek o njemu ;)