Šport > Nogomet
991 ogledov

Iniesta ne gre na Kitajsko

andres iniesta Epa Iniesta je celotno kariero preživel v Barcelni, član prve ekipe pa je že od leta 2002.
Zvezdnik Barcelone naj bi podpisal triletno pogodbo.

Po poročanju španskega radia Cadena SER bo nogometni zvezdnik Barcelone Andres Iniesta po koncu sezone odšel v deželo vzhajajočega sonca in podpisal triletno pogodbo z japonskim moštvom Vissel Kobe.

Isti vir navaja, da bo Iniesta, ki bo v petek praznoval 34. rojstni dan, na leto zaslužil okoli 25 milijonov evrov neto.

Dogovor med Iniesto in japonskim klubom, kjer igra nekdanji nemški reprezentant Lukas Podolski, naj bi bil po poročanju omenjenega španskega radia sklenjen v nedeljo pred tekmo z madridskim Realom, ki se je na stadionu Camp Nou končala z neodločenim izidom 2:2.

Andres Iniesta Konec Šport Legendarni član Barcelone v solzah

Poleg Inieste in predsednika Vissela Hiroshija Mikitanija, ki je tudi prvi mož podjetja Rakuten, sicer glavnega pokrovitelja katalonskega nogometnega velikana, so bili na sestanku navzoči tudi vodilni možje Barcelone.

Radio Catalunya je sicer v ponedeljek poročal, da so pogovori med Iniesto in japonski klubom Vissel Kobe v zaključnem obdobju, radio Cadena SER pa je danes poročal, da je pogodba med obema stranema že sklenjena.

Iniesto so v zadnjem času povezovali tudi z odhodom na Kitajsko, največkrat pa je bila omenjena ekipa Chongqing Lifan. Kitajski klub se je medtem že odzval in kategorično zavrnil namigovanja medijev, da je Iniesti za triletno pogodbo ponudil 81 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice