Šport > Nogomet
2211 ogledov

Izjava poznavalca: Juventus vsem ponuja Ronalda, tudi Barceloni

cristiano ronaldo Epa Cristiano Ronaldo je ligaško sezono sklenil z 31. zadetki.
Po besedah uveljavljenega novinarja želi Juventus prekiniti sodelovanje s portugalskim zvezdnikom.

Priznani Guillem Balague, ki velja za enega največjih strokovnjakov za špansko La Ligo in prestope v povezavi z njo, je gostoval na BBC-ju, ob tem pa v eter spustil pravo prestopno bombo. Govoril je o tem, da se pri Juventusu želijo znebiti Cristiana Ronalda, saj je njegova plača prevelik strošek za klub iz Torina. Portugalca je Stara dama ponudila številnim klubim, v stik je stopila tudi z Barcelono.

"Razlog za to, da je bil Ronaldo povezan s prestopom v PSG, ne leži v tem, da bi si ga Parižani pretirano želeli, ampak v tem, da je Juventus sporočil njegovemu zastopniku Jorgeju Mendesu, naj mu poišče nov klub. To smo že videli v zadnjih šestih mesecih. Povezovali so ga z vrnitvijo v Real, a je ta rekel, da 'ni šans' za njegovo vrnitev, govorilo se je o selitvi v MLS in podobno. Juventus se želi znebiti te plače. Res je tako drastično, ponudili so ga povsod, tudi Barceloni," je v oddaji dejal Balague.

"A ne bo se ga lahko znebiti. Še vedno zasluži 23 milijonov evrov neto, mislim, da so njegovo plačo iz Reala pri Juventusu ob prestopu izenačili. Le kdo drug bo pripravljen plačati takšno vsoto?" se sprašuje novinar.

Ronaldo je sicer tudi v tej sezoni rušil strelske rekorde pri Juventusu, vendar je februarja že dopolnil 35 let. Portugalca je sicer zelo prizadel izpad v osmini finala lige prvakov proti Lyonu. Po dvoboju se je oglasil na instagramu in zapisal: "Naj nam ta kratek dopust služi pri sprejemanju najboljših odločitev za prihodnost."

Cristiano Ronaldo Ronaldo Šport Popravil je 95 let star rekord, po desetih pa neljub déjà vu

Po člankih v francoskih medijih o pogovorih Ronaldovega zastopnika s PSG-jem so se sicer oglasili pri Juventusu. "Ronaldo ostaja z nami. Prepričan sem, da bo tu tudi v naslednji sezoni, saj je steber našega moštva," je dejal predsednik Agnelli. Navijači Juventusa so sicer pogrešali odločno zavrnitev kakršnekoli ideje o prodaji Ronalda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice