Šport > Nogomet
13731 ogledov

Ronaldo v tajnosti dogovoril prestop v Anglijo ter šokiral z izborom ekipe

Cristiano Ronaldo Profimedia
Cristiano Ronaldo ni edini, ki naj bi se znašel na spisku novega angleškega "bogataša".

Nekateri italijanski in španski mediji so se v soboto popoldne naravnost "vžgali", ko so se razpisali o pravi prestopni bombi, v središču katere naj bi se znašel Cristiano Ronaldo.

Portugalec naj bi se po dveh letih igranja v Torinu namreč tajno dogovoril s savdijskim Javnim investicijskim fondom, ki si želi kupiti angleškega premierligaša, Newcastle. Če se savdijcem nakup posreči, naj bi bil Ronaldo prvi veliki nakup novega nogometnega velikana.

Najbolj je šel v detajle "Don Balon", ki je znan po objavljanju nepreverjenih informacij, ki se je razpisal, da naj bi bila Ronaldu ponujena dvoletna pogodba, Portugalec pa naj bi bil zelo zainteresiran za vrnitev v najmočnejšo angleško ligo, v kateri je nazadnje nastopal leta 2009.

Ronaldo naj bi po poročanju italijanskih medijev sicer zahteval enoletno pogodbo, saj naj bi se želel po enem letu na Otoku odpraviti po stopinjah številnih drugih nogometnih zvezdnikov ter zaigrati v ZDA.

Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

Če Javni investicijski fond pod vodstvom kronanega princa Savdske Arabije resnično prevzame Newcastle, naj bi bil Ronaldo le ena izmed želja, saj naj bi si pri "Srakah" za trenerja želeli Zinedina Zidana, prav tako pa naj bi bili zainteresirani za Karima Benzemaja.

Če je v besedah italijanskih rumenih medijev dejansko kaj resnice, pa bo znano v prihodnjih tednih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice