Šport > Nogomet
11 ogledov

Juanfran: "Pepe je priplesal v garderobo in nas dražil"

juanfran garcia levante EPA
Nogometaš Levanteja Juanfran je za Punto Pelota dejal, da se je branilec madridskega Reala Pepe po nedeljski tekmi med obema nasprotnikoma v Valencii obnašal provokativno in dražil domače igralce. Ballesteros je zanikal napad na Pepeja, Levante ostro nad sodnike ...

"Preden sem odšel v slačilnico po tekmi, sem videl, da je Pepe z igrišča prišel v tunel pred obema garderobama in ob tem plesal, se smejal in se norčeval iz nas. Ko je prišel do svoje slačilnice je to še vedno počel, pri tem pa pustil vrata odprta, da so ga lahko vsi videli - varnostniki, policija, naša in njegova ekipa. To lahko vsi potrdijo," je v televizijskem programu Punto Pelota dejal Juanfran Garcia, bočni nogometaš Levanteja.

Priznal je, da je nato nastalo prerivanje, ki ga je moralo končati za varnost zadolženo osebje. "Policija in varnostniki so morali posredovati in so nas nato ločili in nas posadili vsako ekipo v svojo slačilnico," je dejal Juanfran.

Celotna tekma je bila odigrana v zelo živčnem ozračju, zapletlo pa se je že v drugi minuti, ko je David Navarro z (ne)namernim štartom Cristianu Ronaldu razbil arkado. Poleg tega so imeli domači nogometaši veliko pripomb na sojenje. "Oba gola so dosegli po tem, ko sodnik ni dosodil prekrška nad našim igralcem. Sodnik nas je ogoljufal," je besnel Juanfran.

levante real ballesteros cristiano ronaldo | Avtor: EPA EPA
Ballesteros: "V življenju nisem napadel še nikogar"

Dotaknil se je tudi besed Sergia Ramosa, ki je dejal, da ima izkušeni branilec Levanteja Sergio Ballesteros boks očitno raje od nogometa in da je zanj tudi bolj primeren. "Takšne izjave Ramosa me žalostijo. Naj najprej razčisti s Pepejem. Ni prav, da se po zmagi norčuješ iz nasprotnika; enako so nam storili že pred dvema letoma v pokalu," je glede besed branilca Reala dejal Juanfran.

Po tekmi naj bi Ballesteros, po poročanju nakaterih španskih medijev, prišel v garderobo Reala in fizično napadel Pepeja, kar pa je postavni centralni branilec zanikal. "Nikogar v življenju še nisem fizično napadel, sploh ne Pepeja. V garderobo Madrida sem prišel, ker me je zanimalo, kaj je s Cristianom. Sicer pa se vedno namiguje na to, da jaz in David Navarro namerno skušava poškodovati igralce, a to ne drži. Dvajset let sem že profesionalni nogometaš in mi lahko verjamete. Takšne stvari se dogajajo na igrišču. Kar pa se tiče sojenja in dogodkov po tekmi, je do tega prišlo zato, ker je bil v igri Madrid. Lahko bi jih premagali in prvenstvo bi bilo odločeno že v nedeljo," je povedal Ballesteros.

Navijači Madrida bi najbrž dodali, da so lahko igralci Levanteja srečni, da niso že po manj kot stotih sekundah ostali z deseterico na igrišču, ko so (ne)namerno poškodovali najboljšega igralca nasprotnega moštva ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.