Šport > Nogomet
3835 ogledov

Junak in bedak: vzradostil tisoče, nato tarča posmeha!

Deyverson Palmeiras Flamengo Profimedia
Pretekli konec tedna se je z velikim finalom končala letošnja izvedba Cope Libertadores - južnoameriške različice Lige prvakov.

V velikem finalu na stadionu Centenario v Montevideu sta se srečala brazilska kluba - Palmeiras iz São Paula in Flamengo iz Ria.

Naslov so z značilno obrambno taktiko ubranili zeleno-beli iz vrst Palmeirasa in igralcem Flamenga - najbolj priljubljenega kluba Južne Amerike, prizadejali boleč poraz. Rdeče-črni so ostali pri dveh celinskih naslovih, Palmeiras ima zdaj v vitrinah tri tovrstne pokale.

V samem uvodu tekme je Palmeiras povedel po golu Raphaela Veige, v drugem polčasu je izenačil Gabriel Barbosa in srečanje se je zavleklo v podaljšek. V 95. minuti je po veliki napaki Andreasa Pereire za novo prednost Palmeirasa (in končno zmago z 2:1) zabil rezervist Deyverson, ta v rednem delu ni igral.

Chelsea Man Utd EPL Premier League Šport Vražji bunker zdržal, Jorginho podaril točko

V sklepnih trenutkih finala, ko je Palmeiras krčevito branil prednost, pa je Deyverson "zablestel" še enkrat. Po krajšem konfliktu s tekmeci je že stekel proti svojim vratom, ko ga je po hrbtu malce potrepljal glavni sodnik - Argentinec Néstor Pitana.

Deyverson je, misleč da se ga je lotil nekdo iz vrst Flamenga in v upanju na zavlečevanje, z glasnim krikom padel na tla in se začel zvijati ob navideznih bolečinah. Sodnik mu je nato le uspel dopovedati, da je bil on tisti, ki se ga je nežno dotaknil in Deyverson je stežka vstal.

Kljub odrskemu vložku pa bo 30-letni napadalec, ki je v preteklosti nastopal za Mangaratibense, Benfico, Belenenses, Köln, Levante, Alavés in Getafe, ostal z zlatimi črkami zapisan v zgodovino zeleno-belih.

Komentarjev 3
  • Jean_Dawkins 15:28 29.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Jean_Dawkins 15:27 29.november 2021.

    KOMENTIRAJ

  • Avatar pantani
    pantani 08:01 29.november 2021.

    Keri pusiji so nogometaši!!!