Šport > Nogomet
3831 ogledov

Juventus prodaja velika zvezdnika ter ljubljenca navijačev

Paulo Dybala Profimedia
Juventus naj bi bil pripravljen prisluhniti ponudbam za svoja zvezdnika.

Stara dama sploh ne namerava prisluhniti ponudbam nižjim od 100 milijonov evrov, a naj bi bila po pisanju italijanskih medijev za pravo ceno vseeno pripravljena prodati Paula Dybalo, nad katerim naj ne bi bil pretirano navdušen novi trener ekipe, Andrea Pirlo.

Dybala sicer velja za pravega ljubljenca navijačev, a se po pisanju Gazette Dello Sport ter TuttoSporta ne nahaja v načrtih Pirla za prihajajočo sezono, zato naj bi bil zelo aktualen njegov odhod iz Torina.

Izjemni Argentinec ima sicer za sabo zelo dobro sezono, katero je zaključil s 17 zadetki ter 14 asistencami na 46 tekmah v vseh tekmovanjih. V Serie A je na 33 tekmah zbral 11 zadetkov (bil je izbran tudi za MVP-ja lige), medtem ko je tri dodal v Ligi prvakov, dva v Italijanskem pokalu ter enega v superpokalu.

Za Argentinca je bil že v lanski sezoni zelo zainteresiran londonski Tottenham, katerega pa je takrat še vodil Mauricio Pochettino, preden ga je sredi sezone zamenjal Jose Mourinho. Glavni snubec izjemnega Argentinca naj bi tako postal Manchester United, a tudi Tottenham še ni prekrižal svoje lanskoletne velike želje.

paulo dybala | Avtor: Epa Epa

Pri Juventusu je sicer v zadnjem tednu zelo burno, saj je najprej po vsega enem letu za krmilom ekipe dobil nogo Maurizio Sarri, katerega je nasledil kot trener še nikjer dokazani Pirlo.

Vse od njegovega prihoda se po ulicah Torina šušlja o številnih novih nakupih ter predvsem igralcih, ki so se po imenovanju novega trenerja znašli na izhodnih vratih.

Nekateri celo špekulirajo, da bo klub zapustil tudi Cristiano Ronaldo, medtem ko se v zadnjem dnevu vse bolj govori o odhodu Dybale.

V klubu naj bi bil nezaželjen tudi Aaron Ramsey, ki se nikakor ni znašel v sezoni, ki jo je preživel po lanskem prihodu iz Arsenala.

 

Matuidi uradno v Miamiju

Francoski nogometni reprezentant Blaise Matuidi pa je medtem tudi uradno postal član ameriške ekipe Inter Miami, ki igra v ligi MLS, so potrdili v klubu, katerega predsednik in solastnik je David Beckham.

Triintridesetletni vezist je po treh letih sporazumno prekinil sodelovanje z Juventusom. "Že pred tedni sem se odločil, da se bom pridružil prijatelju Davidu Beckhamu in novemu izzivu. Tudi tam si želim osvajati lovorike," je na Twitterju zapisal Matuidi.

"Ne bi mogel biti srečnejši, da lahko v Interju Miamiju pozdravim svojega prijatelja, ki je nadarjen nogometaš in izvrsten človek," pa je dejal Beckham in dodal, da je velik trenutek za klub in navijače, da so v svoje vrste pripeljali svetovnega prvaka.

Komentarjev 1
  • Avatar Barviolla
    Barviolla 01:08 14.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

Sorodne novice