Šport > Nogomet
1648 ogledov

Kakšen oče, takšen sin! Mladi Beckham zadel v očetovem stilu!

Romeo Beckham Reševalni pas/Twitter
Sin Davida Beckhama je mojstrsko zadel iz prostega strela.

Nekdanji angleški nogometni zvezdnik David Beckham je blestel v večini nogometnih prvin, a vseeno smo si najbolj zapomnili prav njegove izjemne proste strele, s katerimi je veljal za strah in trepet nasprotnih vratarjev. In kot kaže je ta njegov talent nasledil tudi njegov drugi najstarejši sin, Romeo Beckham.

19-letni Beckham je namreč v dresu druge ekipe Inter Miamija, čigar lastnik je njegov oče, na tekmi proti Orlandu Cityju odlično izvedel prosti strel ter dosegel zadetek, ki se je nemudoma razširil po socialnih omrežjih, saj je vse nogometne romantike vrnil v čas, ko je njegov oče na enak način premagoval nasprotne vratarje.

Navdušenja ni mogel skriti niti legendarni nogometaš, ki je prav tako nemudoma delil sinov zadetek in mu čestital za njegov prvenec za ekipo Miamija: "Odlično opravljeno, sem tako ponosen. Prvi zadetek v dresu Miamija!"

Seveda je še prezgodaj za primerjave s tako izjemnim nogometašem, kot je bil oče, ki je veljal za enega najboljših svoje generacije, ampak vseeno se zdi, da je pred Romeom Beckhamom svetla prihodnost, saj ima v aktualni sezoni poleg doseženega zadetka že sedem asistenc na 14 tekmah.

Mladi Beckham, ki lahko igra na večih različnih pozicijah, najbolje pa se znajde v vlogi bočnega branilca ali celo krila, je sicer član Inter Miamija od septembra 2021, večino časa pa igra za drugo ekipo, svoj debi za prvo člansko moštvo pa je vpisal januarja letos.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice