Šport > Nogomet
21019 ogledov

Messi bo kupil 35-odstotni delež kluba, nato bo zanj zaigral

Epa
Po pisanju španskega športnega medija As ima Lionel Messi že začrtano prihodnost.

Pri Asu so zapisali informacije novinarja Alexa Candala, ki je zatrdil, da bo Lionel Messi v kratkem nabavil 35-odstotni delež pri Interju iz Miamija, kjer je lastnik sicer David Beckham. Že v letu 2023 naj bi Argentinec za MLS klub tudi zaigral.

Messi naj bi tako še eno sezono prebil pri pariškem velikanu PSG, vmes zaigral na letošnjem svetovnem prvenstvu v Katarju, nato pa bi sledila selitev na Florido k Beckhamu. Ta je leta 2018 ustanovil klub, ki ga namerava hitro spraviti med najmočnejše zasedbe v Severni Ameriki. Svoj vpliv in priljubljenost želi nekdanji angleški reprezentant izkorostiti tudi za privabitev največjih zvezdnikov, med take pa zagotovo sodi tudi Messi.

Po mnenju  nekaterih priznanih športnih novinarjev bo Beckham še počakal na konec mundiala v Katarju, nato pa krenil v lov na igralce, ki se počasi poslavljajo od dresov z nacionalnim grbom. Poleg Messija naj bi bil glavna tarča še Urugvajec Luis Suarez.

Messi je v tej sezoni odigral 25 ligaških tekem za Paris Saint-Germain in pri tem dosegel šest zadetkov. Skupno je na 33 tekmah v vseh tekmovanji zabil 11 golov za Parižane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice