Šport > Nogomet
8574 ogledov

Kakšen zadetek! Jan Oblak premagan s skoraj 30 metrov!

Jan Oblak Epa
Nogometaš Valencie je zagotovo dosegel enega najlepših zadetkov sezone v Primeri. Zaustaviti ga ni mogel niti izjemni Jan Oblak.

Kot kaže so španske ekipe našle Ahilovo tetivo enega najboljših vratarjev na svetu, Jana Oblaka. Pravi kriptonit za slovenskega čuvaja mreže so namreč v zadnjem času postali srbski nogometaši, pa naj si gre za vratarja.

Škofjeloško hobotnico sta namreč v zadnjih dveh kolih premagala dva nogometaša, srbski vratar Marko Dmitrović na tekmi proti Eibarju, ter srbski vezist Uroš Račić na nedeljkem derbiju proti Valencii.

Seveda ga je Dmitrović uspel premagati z bele točke, medtem ko je bil zadetek Račića eden najlepših v sezoni, saj je najboljšega vratarja lige premagal s pravo "bombo" s približno 30 metrov, ki je končala v levem zgornjem kotu slovenskega vratarja.

Mladi Račić je tako dosegel svoj prvi zadetek v najmočnejši španski nogometni ligi, ki si ga bo prav zagotovo zapomnil za celo življenje, čeprav so "Netopirji" na koncu vendarle morali priznati premoč najmočnejši ekipi lige, ki je uspela tekmo dobiti s 3:1 in je še korak bližje k tako željenemu naslovu.

Atletico ima namreč po novem na lestvici kar 7 točk več od svojega mestnega tekmeca Reala, ki je tudi odigral tekmo več. Enako število tekem kot Real je odigrala tudi Barcelona, ki za Atleticom zaostaja že za 10 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice