Šport > Nogomet
12046 ogledov

Kakšna blamaža voditelja: Messi ne govori angleško, a tudi Beckham ni

David Beckham in Lionel Messi Reševalni pas/Twitter
David Beckham ima za sabo izjemno kariero v ZDA, še posebej, če vemo, da pred prihodom čez lužo ni znal angleško.

Prepoznavni obraz televizije Fox News Brian Kilmeade, ki je sicer politični analitik, si je privoščil neverjetno blamažo. V oddaji, kjer so govorili o prihodu Lionela Messija v ameriško ligo MLS, je izpostavil zanj največjo težavo s katero se bo po prihodu v Miami srečal argentinski zvezdnik.

"Edina stvar, ki me skrbi je, da ne govori angleško. A tudi David Beckham ni, nato pa se je zaradi nas naučil jezika. Z naglasom pri 32-ih letih," je izjavil Kilmeade in seveda postal hit na socialnih omrežjih.

Če smo malo sarkastični, je še dobro, da se je bil David Beckham, rojeni Londončan, ki je zdaj lastnik kluba Inter Miami, pripravljen žrtvovati in se podati v učenje jezika, da ga lahko razumejo tudi Američani. Zagotovo bi imel sicer večje težave pri privajanju na igranje pri klubu Los Angeles Galaxy.

Morda bo uspelo tudi Messiju. Upajmo, da bo vsaj približno tako uspešen kot Beckham.

Komentarjev 6
  • Avatar pantani
    pantani 19:38 10.junij 2023.

    Nerazgledani američani!!!

  • dare326 19:18 10.junij 2023.

    Beckham je govoril londonsko cockney narečje, ki je daleč od knjižne angleščine. Tudi srednja šola, ki jo je obiskoval je ljudska šola, kdor pozna angleški sistem ve, da je to nizko kvalitetna šola za delavsko rajo. Beckham je nekaj takega ...prikaži več kot Cimerotič, samo slednji je imel to poklicno nesrečo, da je bil rojen v Sloveniji. Tudi Beckhamova žena je po inteligenci nekaj podobnega, imata pa denar in dobre managerje.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 17:16 10.junij 2023.

    V Miamiju so sami Latinosi, tam je v bistvu španščina glavni jezik... Kdor pa ne razume šale glede Beckhamove angleščine, pa mu Bog pomagaj..

Sorodne novice