Šport > Nogomet
4894 ogledov

Video: Kaos na Old Traffordu, navijači vdrli na stadion

Old Trafford Profimedia
Navijači Manchester Uniteda imajo dovolj.

Manchester United in Liverpool bi morala danes zaigrati na največjem angleškem derbiju, a so tik pred obračunom na Old Traffordu zagospodarili navijači domačega moštva. Ti so že vrsto let nezadovoljni z družino Glazer, ki ima v lasti rdeče vrage, sodu pa je dno odbilo spogledovanje kluba s superligaškim tekmovanjem.

Navijači so se pred domačo tekmo tako med protestom vdrli na stadion, zahtevajo, da osovraženi Američani prodajo svoje delnice v klubu.

"Naši navijači strastno ljubijo Manchester United. Priznavamo pravico do svobodnega izražanja in mirnega protestiranja, vendar obžalujemo preložitev tekme in dejanja, ki ogrožajo druge navijače, osebje in policijo. Policiji se zahvaljujemo za podporo in ji bomo pomagali pri vseh nadaljnjih preiskavah," so sporočili iz Manchester Uniteda, ki se bo o novem terminu tekme uskladil z Liverpoolom in vodstvom lige.

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 08:03 03.maj 2021.

    angleži. za svoj fuzbal klub pri kri in znoj prelivali, za svoje firme pa ne. Rover, Mg, vauxval, vse propadlo. a se najde mogoče kje podobno stanje ?

Sorodne novice