Šport > Nogomet
581 ogledov

Kultni klub osupnil z dresi v čast Bobu Marleyu

Ajax navijači Profimedia
Štirikratni evropski prvak je razveselil svoje navijače.

Večina najpopularnejših klubov ima prvi dve barvni kombinaciji - domačo in gostujočo, v tradicionalnih barvah. Tretji komplet je pri mnogih vsako leto drugačen in rahlo alternativne narave.

Florentino Pérez Aleksander Čeferin Različni vatli Šport Čeferin brez milosti za Real, Barço in Juve, ostali pa...

Za prihajajočo sezono 2021/22 so se pri amsterdamskem Ajaxu zares izkazali. Neuradna navijaška himna kluba je pesem Three Little Birds legendarnega jamajškega reggae avtorja Boba Marleya. In prav to je bil motiv za nove drese.

Tretja kombinacija Ajaxove opreme bo namreč pretežno v črnem, grb in logotip opremljevalca bosta rdeča, ovratnik in zvezdice nad grbom pa bodo v rdeče-rumeno-zeleni kombinaciji, dobro znani ljubiteljem reggae glasbe.

Ajax Amsterdam tretji dres Bob Marley | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

This leaked 21/22 Ajax third kit is ! It's inspired by Bob Marley and his song “Three Little Birds” which has become an unofficial anthem for Ajax.

Posted by GiveMeSport on Tuesday, April 27, 2021

Gotovo ni naključje, da se na tribunah največjega kluba v Amsterdamu, ki slovi po bogati ponudbi marihuane, prepevajo pesmi glasbenika, ki je prisegal na blagodejne učinke omenjene rastline. 

Dres je bil, z navijaške strani in tudi na družbenih omrežjih, sprejet z velikim navdušenjem. Slednje je le češnja na torti novi uspešni sezoni, ki jo bo Ajax zaključil s 35. naslovom državnega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice