Šport > Nogomet
2111 ogledov

Kek: Reakcija navijačev pove vse

matjaž kek Epa
Ekipa Matjaža Keka je doživela šokanten poraz.

V tretjem krogu kvalifikacij za Ligo Evropo je presenetljivo izpadla hrvaška Rijeka s skupnim izidom 1:2. Varovanci Matjaža Keka so na Norveškem iztržiil ugoden izid proti Sarpsborgu 08 (1:1) pred povratno tekmo na Rujevici, kjer pa so edini zadetek v 83. minuti srečanja dosegli gostujoči nogometaši in se veselili napredovanja v play-off.

viole navijači maribor Norišnica Šport Škoti divjali po Mariboru, napadli celo policiste

Navijači so med tekmo odločno izrazili nezadovoljstvo nad predstavo Kekove ekipe, prvi žvižgi so se s tribun razlegli že v 60. minuti. "To je bila reakcija na nekatere naše napake, ki so bile nesprejemljive. Nismo vzpostavili svojega ritma igre, temveč smo sledili njihovemu. Reakcija navijačev pove vse. Zaslužili smo si žvižge in s tem bomo morali živeti. Razočarani smo, a še bolj nam je žal, ker smo razočarali navijače," je po tekmi komentiral nekdanji slovenski selektor.

Sprva šokirani navijači so razočaranje hitro preboleli, saj so že pol ure po zadnjem sodniškem pisku prepevali in navijali, nogometaši pa so se vrnili na teren in jim zaploskali. "Za razliko od tekme na Norveškem tokrat nismo znali povezati dveh ali treh podaj. Nismo ustvarili priložnosti in nismo pritiskali na njih, kot da bi se nas naselil strah. Kljub veliki podpori nismo bili pravi, tako da si napredovanja tudi nismo zaslužili. Če si doma ne pripraviš priložnosti, v Evropi nimaš kaj iskati. Slabo smo tekli, vse je bilo v krču. Težko je izpasti, a zagotovo bo ta poraz usmeril našo pot v prihodnosti," je zaključil Kek.

matjaž kek Vsa čast Šport Kek: Takšne stvari vračajo vero v nogomet
Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 14:39 17.avgust 2018.

    V Mariboru ni nihče divjal razen POLICAJEV ! Kdo plačuje policijo ,da preganja navijaške skupine in ustvarja negativno nogometno atmosfero . Naj gredo policaji na treninge v UK.

Sorodne novice