Šport > Nogomet
44360 ogledov

Ker mu znani klub ni želel podaljšati pogodbe, si je vzel življenje

Samuel Rebollo Reševalni pas/Twitter
Iz Argentine prihajajo tragične novice.

Argentinski nogomet je je pretresla tragična novica, da si je mladi 20-letni nogometaš Samuel Rebollo vzel življenje, potem ko ga je njegov klub, argentinski prvoligaš Club Atletico Aldosivi, obvestil, da nanj več ne računa ter mu ne namerava podaljšati pogodbe.

Mladi nogometaš je klub, ki je pred štirimi leti osvojil drugo argentinsko ligo in zadnja leta igra v najelitnejši argentinski nogometni ligi, okrepil v minuli sezoni, potem ko je pred tem nastopal v nižjih argentinskih ligah. Za prvo moštvo kluba, ki je v zadnjih letih v lepem vzponu in je minulo sezono končal na 13. mestu najmočnejše argentinske lige, sicer ni nikoli nastopil, a se je zato izkazal za njegovo rezervno moštvo, ki nastopa v četrti ligi.

Pričakoval je, da bo s trudom in dobrimi nastopi za B ekipo slej kot prej prepričal svojega novega delodajalca, ki pa ga je šokiral z obvestilom, da z njim ne namerava podpisati profesionalne pogodbe. V klubu so mu očitali predvsem preslabo telesno pripravljenost in se mu zato tudi odrekli, kar pa je mladega nadarjenega nogometaša pahnilo čez rob.

"Iz kluba Atletico Aldosivi globoko žalujemo za smrtjo Samuela Rebolla, ki je bil minulo sezono del našega kluba. Vodstvo, trenerji, soigralci in prijatelji se ga ob slovesu spominjajo kot odlično osebo, ki je bila vedno posvečena klubu. Družini in najbližjim izražamo najglobje sožalje," so sporočili iz kluba. Od mladega nogometaša pa so se preko socialnih omrežij poslovili tudi vsi največji argentinski klubi.

Club Atletico Aldosivi iz Mar de Plate je bil sicer ustanovljen leta 1913, zanj pa je v preteklosti nastopal tudi legendarni Argentinec z italijanskim potnim listom ter nekdanji trener Sežane in Maribora, Mauro Camoranesi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice