Šport > Nogomet
12 ogledov

Khedira: Španski mediji me žalijo

sami khedira EPA
Nemški reprezentant Sami Khedira je nezadovoljen z odzivom španskih medijev, ki mu v veliki meri pripisujejo odgovornost za slabo igro Real Madrida.

Vezist Reala Sami Khedira se je znašel na bojni nogi s španskimi mediji, ki so odigrali veliko vlogo pri odločitvi Joséja Mourinha, da zapusti Santiago Bernabéu.

Khedira je prepričan, da so ga mediji ožigosali kot črno ovco, razlog za to pa je pripisal njegovemu odnosu z Mourinhom, kateremu je ostal zvest vse do zadnjega skupnega delovnega dne.

sami khedira | Avtor: EPA EPA
''Španski mediji me žalijo. Nikoli ne bom eden izmed njihovih najljubših sinov. Sezono sem začel na klopi in ponovno sem postal grešni kozel. Ne cenijo me, tudi ko igram. Nisem Španec, nisem stal veliko in sem Mourinhov učenec,'' je povedal 26-letnik in priznal, da se Real, ki na lestvici zaostaja pet točk za Barcelono in Atlético Madridom, še ni povsem privadil na novo taktiko Carla Ancelottija.

''Igramo preveč individualno''

''Ne igramo dobro. Imeli smo nekaj dobrih trenutkov, a večji del tekem smo komplicirali, igrali preveč individualno. Ne vem, ali je samo vprašanje časa, a še vedno nismo ekipa,'' je brez dlake na jeziku razkril Khedira. ''Hitro se moramo izboljšati. Barcelona igra zelo konstanto in Atlético je prav tako zmagal vse tekme do tega trenutka,'' je dodal Nemec.

Khedira je prepričan, da je slovo rojaka Mesuta Özila, ki se je preselil v Arsenal, pustilo velike posledice. ''Izguba igralca takšnega kova kot je Mesut bi oslabila vsako ekipo,'' je zaključil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.