Šport > Nogomet
37 ogledov

Klopp: "Sanje dosežeš le, če si pogumen"

Jürgen Klopp Borussia Dortmund EPA
Trener dortmundske Borussie Jürgen Klopp se zaveda, da jih nocoj na stadionu Santiago Bernabéu čaka težak izpit, a je povsem prepričan v svoje moštvo.

"Seveda Real Madrid verjame, da lahko uprizori povratek. Toda mi bomo pripravljeni. Vemo, da bomo za uspeh morali dati vse od sebe," je pred povratnim srečanjem med Realom Madridom in Borussio Dortmundom dejal trener Nemcev Jürgen Klopp.

Strateg moštva iz Vestfalije ne namerava le braniti visoke prednosti (4:1), temveč bo svojim varovancem položil na dušo, da morajo biti tudi napadalno usmerjeni. "Imamo očitno kakovost v napadu, zato se seveda ne bomo samo pomaknili v obrambo. Madrid ima sijajno kakovost, a imamo jo tudi mi. Naš načrt je, da bomo kompaktni in drzni," je izdal 45-letni trener.

Klopp je priznal, da Die Schwarzgelben trenutno "živijo sanje" in da se zaveda, da še niso v finalu na Wembleyju. "Madridu bomo izkazali visoko raven spoštovanja. Da izpolniš svoje sanje, pa moraš biti pogumen, drugače ne gre," je zatrdil nekdanji trener Mainza.

"Imam popolno zaupanje v to, da bomo zelo težko premagljivi. Ne vem pa še, ali bo lahko zaigral poškodovani Łukasz Piszczek," je za konec dodal Klopp. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.