Šport > Nogomet
646 ogledov

Ko pade Guardioli mrak na oči: Cityjev trener v debati s stolom

Pep Guardiola Epa
Arsenal je prvi finalist FA pokala.

Londonski velikan Arsenal še lahko reši sicer porazno sezono, saj se je uspel prebiti v veliko finale FA pokala po senzacionalni zmagi nad Manchester Cityjem z 2:0.

Derbi na Wembleyu je odločil Gabonec Pierre-Emerick Aubameyang, ki je Topničarje najprej popeljal v vodstvo v 19. minuti po krasni podaji Nicolasa Pepeja, končni rezultat pa je postavil v 71. minuti po bliskovitem protinapadu.

Prav med v času med prvim in drugim zadetkom pa smo bili priča eni izmed najbolj komičnih situacij na tekmi, ko se je trener Meščanov Pep Guardiola razočaran nad igro svojih varovancev nenadoma obrnil ter začel nekaj razlagati... paznemu stolu!

Guardiola se je obnašal, kot da bi razlagal taktične zamisli svojemu pomočniku, a tega tam preprosto ni bilo. Mogoče ga je zmedlo, da je ta tokrat vodil njegovega nasprotnika, saj vlogo trenerja Arsenala opravlja prav Mikel Arteta, dolgoletni Guardiolin asistent pri Manchester Cityju, ki pa je pozimi prevzel vodenje londonskega velikana in bo imel že 1. avgusta priložnost za svojo prvo lovoriko na klopi Topničarjev.

Mikel Arteta | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice